Pretraži

Reper krije još jedno dete?! Kendrik Lamar izneo zastrašujuće optužbe na Drejkov račun, bukti rat na hip-hop nebu

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:champagnepapi

Dugogodišnji sukob između repera Kendrika Lamara i Drejka ponovo se rasplamsao nakon izbacivanja novih diss pesama i sa jedne i sa druge strane.

Sukob između hip-hop zvezda Drejka i Kendrika Lamara ponovo je tema za ljubitelje muzike, a ovog puta šokantne opužbe i tvrdnje koje su izneli su izazvale pravu buru na internetu.

Najnovija numera, „Not Like Us“, stigla je 4. maja i četvrta je diss pesma Kendrika usmerena ka Drejku, te treća izdata u manje od 48 sati.

Nova pesma može se opisati kao još jedan verbalni napad na repera iz Toronta, sa tvrdnjama da Drejk navodno manipuliše mladim ženama uz iznošenje strašnih optužbi za eksploataciju maloletnica od strane poznatog repera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

„Kaži, Drejk, čujem da voliš mlađe / Bolje ti je da nikada ne odeš u ćeliju broj jedan,“ rimuje Lamar, pre nego što se pozove na Drejkov album iz 2021. godine, „Certified Lover Boy“, rekavši: „Sertifikovani ljubavnik? Sertifikovani pedofili.“

Najnovije izdanje repera došlo je samo nekoliko sati nakon što je objavio „Meet the Grahams“, kao odgovor na Drejkovu treću diss pesmu, „Family Matters“.

U „Meet the Grahams“, Kendrik izgleda proziva Drejka zbog toga što je loš otac, tvrdeći da krije još jedno dete, ćerku, od sveta. Kako reper navodi, Drejk pored sina Adonisa ima i stariju, 11-ogodišnju ćerku.

Poznato je da je Drejk krio sina neko vreme od javnosti, te da je čak tri puta radio test za utvrđivanje očinstva, zbog čega su se mnogi fanovi zapitali šta se zapravo krije iza Lamarovih stihova.

„Lažeš o svom sinu, lažeš o svojoj ćerki, ha, lažeš o tim drugim klincima koji tamo žive nadajući se da ćeš doći.“

Međutim, Drejk je ubrzo na svom Instagramu demantovao reperove stihove, te ironično zatražio od fanova da mu pomognu da nađe svoju ćerku.

„Nee, čekajte, da li neko može da pronađe moju skrivenu ćerku i dovede mi je… Ovi momci su u rasulu.“

Foto: Instagram printscreen/champagnepapi

Lamar takođe napada Drejkovu porodicu i tvrdi da je reper iz Toronta imao estetsku operaciju, rimujući delom: „Zaboravi na to što je Ozempik uradio. Nemoj plaćati da se igraš sa Brazilcima, uzmi članstvo u teretani.“

@beabadoobeelover6969euphoria – Kendrick Lamar♬ euphoria – ziora

Njegova pesma stigla je samo nekoliko minuta nakon što je Drejk objavio „Family Matters“ na Jutjubu kao odgovor na Lamarovu diss pesmu „6:16 in LA“, koja je izdata 3. maja. U svom odgovoru, Drejk tvrdi da je Lamarova veza sa verenicom Vitni Alford ispunjena zlostavljanjem i neverstvom.

Drejk i Kendrik Lamar nisu odgovorili na zahtev TODAY.com-a za komentar o njihovim specifičnim diss pesmama i o čemu njihove pesme navodno govore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Drejkova „Family Matters“ bila je odgovor na Lamarovo izbacivanje „Euforija“ krajem prošle nedelje, koja takođe cilja Drejka s obzirom na to da je reper izvršni producent serije „Euforija“.

Lamar, koji je dobitnik Pulicerove nagrade za muziku, kritikovao je komercijalno uspešnijeg Drejka na pesmi, repujući: „Ja pravim muziku koja ih elektrizuje, ti praviš muziku koja ih umiruje.“

@nfl Kendrick went wayyyy too hard for the#halftimeshow 🥶 #pepsihalftime #kendricklamar #superbowl ♬ original sound – NFL

Lamarove početne diss pesme objavljene su kao odgovor na Drejkovu pesmu „Push Ups“ od 19. aprila, koja sadrži stihove koji ismevaju, između ostalog, Lamarove muzičke saradnje. Drejk je takođe nazvao malog repera „pipsquik“ u pesmi.

Mesec dana pre toga, Lamar je oštro kritikovao Drejka u stihovima na saradnji Futurea i Metro Boomina nazvanoj „Like That“, koja je dospeo na vrh Bilbordove Hot 100 liste. Ljubitelji hip-hopa možda se sećaju vremena kada su ova dva repera bila više kao drugari nego rivali, čak su sarađivali i išli na turneje zajedno.

Šta je uzrokovalo razdor između Drejka i njegovog nekadašnjeg drugara Lamara? Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li ćemo dobiti odgovor kakav zaslužujemo ili će pak ostati ovo na njihovom ličnom nivou.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News