Pretraži

SLOBA RADANOVIĆ JOŠ UVEK U ŠOKU: Pevač doživeo neprijatnost tokom leta, pa otkrio detalje drame u avionu (FOTO)

Showbiz
0
jelena radanović, sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Poznati pevač Sloba Radanović doživeo je pravu dramu u avionu tokom povratka sa nastupa iz Nemačke, kada je umesto u Beograd, avion morao da sleti u Sofiju.

Pevač Sloba Radanović često ima nastupe van granica Srbije, pa tako i često putuje avionom, međutim poslednja vožnja nije baš tako lagano prošla, a pevač je o svemu obavestio svoje pratioce na društveim mrežama.

Sloba se vraćao avionom sa nastupa u Nemačkoj, kada mu se dogodila neprijatna situacija u avionu. On je snimio motor aviona koji je ispuštao neobičan zvuk, na šta je Radanović zabrinuto pitao:

– Je li treba ovako da se čuje? – delovao je Sloba zabrinuto, a onda mu je muški glas na to odgovorio:

– Obećava!

Nakon objave koja je uzdrmala njegove fanove, on je na Instagramu objavio da nije sleteo u Beograd, gde je bilo planirano, već u prestonicu Bugarske, Sofiju.

– Umesto u Beograd, sleteli smo u Sofiju. Znao sam da je motor baksuz – poručio je Radanović, a onda slikao sebe kako izgleda nakon turbulencija.

Sloba Radanović
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

– Evo kakve su turbulencije bile… – našalio se Sloba Radanović uz fotografiju na kojoj pokazuje neurednu frzuru, ali na kojoj se vidi da mu tokom leta nimalo nije bilo svejedno.

Sloba Radovanović
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Nakon cele drame, pevač se još jednom oglasio na ovu temu, putem svog Instagrama.

– Zbog jednog čoveka Bog dozvoli da padne ceo avion. Takođe, zbog jednog čoveka Bog spase ceo avion – piše u objavi koju je prijatelj posvetio Slobi, a koju je Radanović šerovao na svom profilu.

Sloba Radovanović
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz