Pretraži

Svi se pitaju gde je Voyage? Tamara Kujačić jednom fotkom otkrila u kakvim je odnosima sa reperovom porodicom (FOTO)

Showbiz
0
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Devojka popularnog repera Voyaga, Tamara Kujačić, novom fotkom iznenadila je pratioce i pokazala u čijem društvu provodi vreme tokom praznika.

Tamara je postala poznata javnosti prošlog leta kada je stupila u vezu sa jednim od najpopularnijih repera mlađe generacije, Mihajlom Verouovićem Voyagem. Ona je na društvenim mrežama stekla nekoliko desetina hiljada pratila koji sa pažnjom prate svaki njen korak.

Popularni par neretko objavljuje brojne zajedničke trenutke, te je evidentno da ljubav cveta. Voyage i Tamara uspešno održavaju vezu na daljinu, s obzirom na to da je ona iz Norveške, o čemu je reper nekoliko puta do sada pričao.

Oni su nedavno proveli nekoliko dana u Grčkoj, odakle je Tamara delila njihove zajedničke slike i snimke, dok se Voyage na neko vreme povukao sa društvenih mreža i obrisao sve sa svojih profila, zbog kako mnogi sumnjaju albuma kog najavljuje već neko vreme.

Tamara je juče podelila fotku koja je zaintrigirala sve njene pratioce. Ona po svemu sudeći, praznike provodi u društvu porodice Verouović, međutim pored nje se na slici nije našao Voyage, već drugi član ove porodice.

Poznato je da reper ima brata Vasilija, koji sve više privlači pažnju javnosti. On se u poslednje vreme često pojavljuje sa bratom, te dele i zajedničke objave na društvenim mrežama, naročito iz teretane.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Upravo se u teretani kraj Vasilija sada našla i Tamara.

Poznato je da je reperova mama Žana prezadovoljna Tamarom, što je nedavno istakla na promociji novog proizvoda svog sina, a po ovoj fotki može se zaključiti da je ona prihvaćena od strane cele porodice Veruović.

Foto: Instagram printscreen/tamarakujacic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz