Pretraži

„PROVALNIK JE UHAPŠEN“: Sloba Radanović podelio nove detalje krađe iz doma njegove tašte

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Naime, Sloba je otrkio da je provalnik, koji je iz Jelenine porodične kuće ukrao 700 evra, uhapšen.



Kradljivac je prema rečima izvora ušao kroz prozor i ukrao 700 evra iz novčanika, a prilikom bega je zaboravio papuče u dvorištu. 

  • Provalnik je malopre pronađen i uhapšen. Bravo za našu policiju – napisao je Sloba na Instagramu.
Screenshot: Instagram/slobaradanovic

Screenshot: Instagram/slobaradanovic

 

Podsećamo, izvor blizak porodici je do detalja opisao šta se zapravo desilo u noći kada je opljačkana tašta Slobe Radanovića.

– Jelenina majka je čula buku, ustala i u jednom trenutku videla blic u hodniku. Mislila je da je to njen unuk Luka pa je pitala ''Sine, šta je bilo'', na šta je lopov odgovorio ''Promašio sam vrata toaleta''. Tada je ona shvatila da je u pitanju nepoznata osoba, i nakon njene iznenađene reakcije, on je u dva koraka skočio kroz prozor. Pre toga je uzeo njen novčanik i 700 evra koliko je bilo u tom trtenutku. To su prizemne kuće i tu ljudi uglavnom spavaju sa otvorenim prozorima. I ona je ostavila otvoreni prozor da bi ulazila svetlost kako se Luka ne bi plašio dok spava – rekao je izvor za Kurir i dodao:

– Interesantno je da kada je ušao, izuo je papuče da se ne bi čuo. Uzeo je Lukin telefon i sa njega upalio blic da bi video. Prosto neverovatno. Nakon što ga je Slobina tašta uhvatila, on je bacio telefon i pobegao sa tih 700 evra – zaključio je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz