Pretraži

„Priznajem., imala sam tremu“: Teya Dora pred polufinale Evrovizije otkrila kako teku pripreme i da li će imati neki ritual pred nastup

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Teodora Pavlovska, poznata po nadimku Teya Dora, predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj „Evroviziji“ u Malmeu, pa je za domaće medije pred samo takmičenje otkrila kako teku pripreme, da li ima neki ritual pred nastup i da li ima tremu.

Naša ovogodišnja predstavnica na „Evroviziji“, Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, sa uzbuđenjem iščekuje prvo polufinale takmičenja u Malmeu, gde će pevati pod rednim brojem 2.

Teya Dora je jedan od favorita na ovogodišnjoj „Evroviziji“, što zbog svoje pesme “Ramonda“ koja je opčinila mnoge, ali i zbog svog velikog hita “Džanum“ koji je bio u vrhu top lista Spotifaja i koji je našoj pevačici doneo svetsku slavu i prepoznavanje.

Ona ne krije uzbuđenje zbog večerašnjeg nastupa, a za domaće medije je otkrila kako su protekli prethodni dani kada je reč o pripremama za „Evroviziju“.

– Protekli su stvarno super, sad sam najzadovoljnija. Završili smo probu, malo sam se plašila na početku, priznajem, bilo je manje intimno nego što sam očekivala, a emotivna je pesma. Sad je stvarno sve došlo na mesto. Jako sam zadovoljna, jedva čekam nastup.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Premda Teodora deluje neustrašivo i odvažno, ona je priznala da je juče ipak imala malu tremu.

– Imala sam danas tremu, prvi put! Bilo je malo publike, medija, baš mi je bilo lepo. Ovo je bila najbolja proba do sad. Najbolje sam otpevala do sad, verovatno ikad. Dobili smo lepe kadrove. Pozitivna je trema – bila je iskrena Teodora.

S obzirom da je za mnoge pevače poznato da imaju određene rituale pred nastupe, Teodora je otkrila da li će ona imati neki pred večerašnji izlazak na scenu.

– Ritual nemam, zatvorim se nekako sama sa sobom u mojoj glavi, pokušavam da se koncentrišem. To je teško, jer moram da slušam prethodnog izvođača koji nastupa pre mene, da bih znala kad tačno da izađem. Pokušavam da budem sa svojim mislima.

Ona je takođe otkrila da li ima svog favorita među takmičarima, kao i da li joj neko od kolega šalje poruke podrške.

– Favoriti su mi isti sve vreme. Ukrajina, Hrvatska, Italija, Slovenija, Francuska i Švajcarska. Kolege šalju podršku, ima ih dosta. Jako me obraduje to svakog puta kad čujem, volim da dobijem i savete i pohvale – dodala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

S obzirom da je svoj 32. rođendan dočekala upravo u Malmeu, novinare je zanimalo i kako je protekla sama proslava.

– Rođendan je prošao super. Bilo je radno prvo, posle smo imali žurkicu. Parti je bio sa delegacijama Hrvatske i Slovenije. Veselili smo se, bilo je stvarno lepo.

Za sam kraj ovogodišnja predstavnica Srbije na „Evroviziji“ je otkrila šta je obećala sebi kada je u pitanju takmičenje.

-Rekla sam sebi da moram da dam sve od sebe. Tek sad mi je to nekako kliknulo. Nenormalno sam mnogo radila za ovo. Mentalno mi se tu nešto promenilo, danas kad sam otišla na probu, kad sam prolazila kroz hodnik. To je to – istakla je pevačica za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz