Pretraži

Tamara Kalinić otkrila istinu o estetskim korekcijama: Influenserka nakon brojnih spekulacija PRIZNALA šta je sve radila na sebi (VIDEO)

News
1
Foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularna influenserka Tamara Kalinić je u svom novom Jutjub videu otkrila istinu o estetskim korekcijama koje je imala, pa time stavila tačku na spekulacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kada je influens svet u pitanju jedna od influenserki sa naših prostora koja je napravila vrtoglavi uspeh je sigurno Tamara.

Svojim jedinstvenim oblačenjem, načinom predstavljanja na društvenim mrežama kao i materijalom koji plasira svojim pratiocima uspela je sebe da kotira visoko u influens svetu.

Pored toga što sarađuje sa raznim velikim brendovima, ona odlazi i na njihove revije kao jedna od specijalnih zvanica, a sada je njena saradnja sa svetskim brendovima prešla na viši nivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pored toga što je njen glavni sadržaj na društvenim mrežama garderoba i nakit, ona neretko na svom Jutjub kanalu snima i tematske videe o svom privatnom životu, što je i sada bio slučaj.

Tamara je u svom novom videu otkrila pratiocima koje je estetske korekcije uradila, ali se dotakla i drugih tema kao što su nokti, farbanje kose, tretmani za kožu i neinvazivni načini za ulepšavanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Jedna od stvari koju Tamara voli da primenjuje na svojoj koži je i tretman po imenu “hydrafacial“. Kako je ona objasnila ovaj tretman čisti kožu u potpunosti i uklanja prvi sloj kako bi se koža obnovila.

Iako redovno posećuje kozmetičare, Tamara naglašava da koristi i spf50 za svoje lice kako bi ga sačuvala od sunca i njegovih štetnih zraka koji su danas sve učestaliji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ono što mnogi misle da je Tamara radila na sebi jesu jagodice, ali je ona u videu otkrila da su to zapravo njene prirodne i da ih nije nikada dorđivala i dodavala hijaluronske filere u njih. Još jedan deo lica za koji su mnogi sumnjali da je Tamara promenila je brada, ali ona je još jednom razrešila misteriju i otkrila da ni to nije nešto što je dirala na svom licu, već da istu vilicu imaju i njena baka, ali i majka, te da je to genetski nasleđeno, uz šta se složio i njen verenik Filipo koji je bio tu dok je pričala o ovoj temi.

Kalinićeva je priznala da je na sebi radila operaciju nosa, kao i hijaluronske filere u usnama koje je kasnije uklonila, a da je botoks nešto što radi dva puta godišnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

“Imala sam operaciju nosa, uradila sam usne, pa sam nakon toga uklonila filere, radila sam i botoks čela, botoks mišića masetera“, priznala je Tamara u svom Jutjub videu.

U toku videa, pokazala je da i ona ima svoje nesavršenosti na koži, te da je njena koža malo deblja i da zbog toga ona gubi tonus iznad usana sve što si stariji, ali je ona našla privremeno rešenje za to i koristi laserske i led tretmane kod kuće kako bi sprečila poptuno padanje.

 

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News