Pretraži

„Pravna plavuša“ stiže na male ekrane! Riz Viterspun ponovo u ulozi koja ju je proslavila, fanovi ne kriju oduševljenje

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/MGM

Prema navodima, spinof serija popularnog filma koji je obeležio početak 2000tih, „Legally Blonde“, je u razvitku u Amazon MGM studijima.

Holivudskoj zvezdi, Riz Viterspun, ova uloga donela je neverovatnu popularnost, a sada će i njena produkcijska kuća „Hello Sunshine“, biti uključena u rad na ovoj seriji dok će se po svemu sudeći Riz ponovo naći u ulozi El Vuds.

Ovaj projekat se trenutno nalazi u ranoj fazi razvoja, sa istraživanjem ideja.

Spinof seriju će napisati Džoš Švarc i Stefani Sejvadž, koji će se naći i u ulozi glavnih producenata, a ovaj dvojac poznat je po svom radu na seriji „Gossip Girl“.

Film „Legally Blonde“ je izašao 2001. godine, a radnja se dešava oko bogate naslednice sa Beverli Hilsa, El Vuds.

El je popularna devojka na koledžu i predsednica jednog sestrinstva. Njen naizgled savršen život narušava neočekivani raskid sa dugogodišnjim dečkom. Odlučna da vrati svog dečka, ona prati njegove snove i upisuje na na Harvard.

Kroz film, El prevazilazi stereotipe o plavušama i postaje uspešna pravnica, dokazavši da nije samo „glupa plavuša“ već sjajna i odlučna osoba.

Film je hvaljen kao jedno od najranijih feminističkih dela, a Riz Viterspun je svojom interpretacijom „devojke u roze svetu“, ali inteligentne i vredne El Vuds stekla status ikone.

Nastavak pod nazivom „Legally Blonde 2: Red, White & Blonde“ je usledio 2003. godine, zajedno sa spinofom filma „Legally Blondes“ 2009. godine.

Iako je 2018. bilo navoda o trećem delu popularnog filma, a njegov izlazak najavljivan za 2020. godinu., do ovoga nije došlo što je posebno razočaralo dugogodišnje fanove ovog ostvarenja.

„Želim da otkrijem šta za tu osobu znači starost“, rekla je Holivud Reporter-u Viterspunova 2019. godine. „Starenje, savremene ideje, kako su se stvari razvile – ili nisu.“

Iako fanovi nisu tada dobili svoj nastavak, čini se da ih uskoro očekuje serija sa novim avanturama njihove omiljene plavuše.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn