Pretraži

„Učinila si je ponosnom!“ Tamara Kalinić podelila do sada neviđenu fotografiju iz detinjstva (FOTO)

Influence
1
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Poznata influenserka Tamara Kalinić neretko na svojim društvenim mrežama deli fotohgrafije iz svog života, a objavom iz detinjstva raznežila je mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara na svom Instagram profilu najčešće objavljuje fotografije koje su povezane sa modom, ali se nekada potkrade i neka iz njenog privatnog života, što je i sada bio slučaj.

Naime, zarad kampanje koju je radila za jedan poznati brend, Tamara je podelila svoju fotografiju iz ranog detinjstva, na koju mnogi korisnici društvenih mreža nisu ostali ravnodušni, a komentari nisu prestajali da se nižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

“Smej se češće“, “Oduvek si bila prelepa“, “Koliko si savršena – bila, ali i ostala“, glasili su neki od njih, do se jedan posebno istakao:

„Učinila si je ponosnom“, napisala je jedna korisnica Instagrama, aludirajući na Tamarinu „mlađu verziju sebe“.

Pojedini Tamarini pratioci osvrnuli su se i na njen izgled, komentarišući da se već u njenom ranom detinjstvu moglo videti da ima savršene crte lica.

„Dopada mi se što se još u detinjstvu moglo primetiti da imaš savršen „Kupidonov luk““, prokomentarisala je jedna korisnica Instagrama.

Iako se na fotografiji iz detinjstva čini da tamara nije radila ništa na svom licu, ona je pak priznala da postoje stvari koje je želela da promeni na sebi, zbog čega se podvrgla određenim estetskim zahvatima.

Prisetimo se, Tamara je nedavno u svom novom Jutjub videu otkrila pratiocima kojim se estetskim intervencijama podvrgla, pa otkrila i kako sada uspeva da vodi računa o svojoj koži.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence