Pretraži

Petnaestogodišnja ćerka Bena Afleka nakon totalne promene izgleda sada ima i MUŠKO ime: Otkriveno kako se Serafina sada zove

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka ostvarenog holivudskog glumca Bena Afleka i Dženifer Garner iznenadila je sve kada se na komemoracije svom dedi Vilijamu, odnosno ocu Dženifer Garner, predstavila kao Fin.

U današnjem svetu, pitanja identiteta i lične autentičnosti postaju sve prisutnija i raznovrsnija, a dokaz za nove tendncije su nam između ostalog i sve veći broj dece poznatih ličnosti koji se odlučuju na promenu pola. Sada se ovom talasu promena pridružila i ćerka Bena Afleka i Dženifer Garner.

Naime, ona je održala kratak govor na komemoracije svom dedi Vilijamu, pa je prisutne iznenadila svoji predstavljanjem:

„Zdravo, moje ime je Fin Aflek“, rekla je 15-godišnja ćerka slavnog para kada se popela na govornicu u jednoj medostičkoj crkvi u Čarlstonu, nakon čega je pročitala nekoliko stihova iz Biblije.

Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aflekova ćerka imala je potpuno dečački izgled. Ona je obukla crno odelo, belu košulju i crnu kravatu, a bila je ošišana na kratko.

Serafina, odnosno Fin, je srednje dete Afleka i Garnerove, a par je tokom braka koji je okončan 2018. godine dobio još dvoje dece.

Podsetimo se, ona je još u februaru ove godine iznenadila javnost kada je debitovala sa potpuno novom frizurom. Ona je tada uslikana u šetnji dok je imala gotovo ćelavu glavu, a naznake nekada duge kose je ofarbala u roze. Ćerka poznatog glumca je tada i promenila svoj imidž iz korena prešavši put od princeze do pravog dečaka.

Inače, ona se kao rodno nebinarna osoba deklarisala još 2023. godine, a u ovome joj je veliku podršku pružila ćerka Benove nove supruge, Dženifer Lopez. Naime pevačicina ćerka Ema se takođe izjasnila kao rodno nebinarna osoba, a Dženifer ju je u junu 2022. godine pozvala na scenu, i oslovila je rodno neutralnom zamenicom.

Ema i Serafina, odnsono Fin, su vršnjakinje i bliske prijateljice. Kako navode strani mediji njih dve su sa oduševljenjem dočekale vest da će se njihovi roditelji venčati, a drugarice od tada provode dosta vremena zajedno.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz