Pretraži

Nikada emotivnija slika u porodici Lune Đogani: „Za sve naše duše koje su gore i čuvaju nas…“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Luna Đogani i njena porodica napravili su najemotivniju sliku njihove porodice, a poruka koju je Luna uputila jednom članu dovela je sve do suza.

Luna Đogani je prepoznatljiva kao influenserka koja se zalaže za jake porodične vrednosti. Njene društvene mreže su preplavljene objavama u kojima predstavlja svoj skladan porodični život u kom uživa sa svojim suprugom Markom Miljkovićem i svoje dve naslednice.

Osim njih na Luninim objavama se neretko mogu videti i njeni mama i tata, popularni izvođači devedesetih Anabela Atijas i Gagi Đogani, kao i njene sestre Nina i Bjanka, ali i ostali članovi porodice.

Sada su Luna i njena porodica odlučili da naprave iznenđenje njihovoj baki koja slavi svoj 70. rođendan, a poklon koji su joj priredili je sve doveo do suza.

„Moja baka puni 70 godina! Wow! Jedna od omiljenih, najpametnijih i najboljih ljudi koje poznajem! Ona je uvek bila prava baka pružala bezuslovnu ljubav svima nama…Volim te bako“, napisala je Luna u opisu fotografije gde ona kao dete pozira u krilu svoje bake, nakon čega je usledio snimak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna i ostali članovi njene porodice su najstarijem članu, njihovoj baki, poklonili sliku njihove porodice. Ovaj poklon smišljen sa puno ljubavi rasplakao je njihovu baku, naročito jer su na njoj oslikani i članovi porodice koji su ih svojevremeno napustili.

„Uvek se brinula o svima i davala sve za svoje najdraže, a danas smo mi nju obradovali i iznenadili slikom gde se nalaze njena najdraža bića! Neki više nisu pored nas, ali su u našim srcima svakako! Ovo je najlepši poklon koji sam do sad poklonila“, napisala je Luna u opisu emotivnog snimka pa označila svoju mamu i sestru sa kojima je osmislila ovo originalno i dirljivo iznenađenje.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Ljubav koja prožima njihovu porodicu već nekoliko generacija Luna i njeni najbliži su materijalizovali u jednoj slici koja je njihovu baku dovela do suza, a influenserka ju je opisala emotivnim rečima:

„Ova slika je bogatstvo. Nikada nismo uspeli da napravimo zajedničku sliku, ali sada je imamo. I za sve naše duše koje su gore i čuvaju nas… Žika, Vera, Bubi i Švrle… Volimo vas!“, završila je Luna poruku kojom je fanove dovela do suza.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz