Pretraži

„Nikad više neću biti u javnoj vezi“: Mahrina progovorila o ljubavnim krahovima, pa se osvrnula na svoje poznate momke (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pevačice i takmičarke prve sezone vodećeg muzičkog takmičenja IDJShow-a, Ermina i Mahrina, vredno rade na novim projektima, a sada su odlučile da progovore o privatnom životu i otkriju nepoznate detalje jedna o drugoj.

Nakon takmičenja, Ermina i Mahrina su se potpuno posvetila svojim karijerama, a sada uveliko rade na novim pesmama.

Mahrina je nedavno izbacila dve nove numere, „Mahala“ i „Koje boje“, koju je snimila kao deo novog projekta IDJ produkcije, IDJFresh.

Dve koleginice iz takmičenja su za svoje verne fanove spremile i duetsku pesmu pod imenom „Dilema“ koja će uskoro ugledati svetlost dana, a sada su se našle u najnovijem izdanju emisije Quiz u kom su pokazala koliko se dobro poznaju, ali i koliko dobro poznaju showbizz.

S obzirom na to da je Mahrina nedavno iznenadila fanove otkrivši da je raskinula sa dečkom Dinom nakon nekoliko meseci veze, ona je sada progovorila o svojim ljubavnim odnosima i partnerima.

„Imala sam četiri veze, dve su bile javne. Prestala sam da volim javne veze i rekla sam sledeći put kad nađem dečka, nikako neće biti javno, a ima više razloga za to. Jedan od glavnih razloga je taj što kada dođe do raskida, ljudi su onda u fazonu imala je ovog i ovog, a sad je sa ovim i kao broje ti. Mislim šta bi se desilo sada kada bismo svakoj devojci brojali s kim je sve bila, a mi zato što smo deo javnog sveta smo osuđeni na to i to me jako nervira“, istakla je ona.

Šta je to Ermina naučila Mahrinu da kuva, šta novo spremaju svojoj publici, kao i detalje Mahrininog odnosa sa Sarom Zinaić saznajte u novom izdanju IDJ Quiza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz