Pretraži

„MOJ USPEH NAS JE PONOVO SPOJIO“: Stefan Shy o odnosu sa porodicom i finalu IDJShow-a (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Stefan je govorio o utiscima sa takmičenja, a otkrio je i kako se oseća što je ostala još samo jedna epizoda, odnosno veliko finale kada će biti izabran pobednik IDJShow-a.



Pa i uzbuđen sam i nisam. Prosto sam se mnogo vezao za kandidate i žao mi je što ćemo se možda malo manje družiti posle svega ovoga, jer svako će otići na svoju stranu i graditi put. Naravno to je i normalno, jer smo svi mi ovde zbog toga– rekao je on i dodao:

Tek posle šoua kreće da se gradi naša prava karijera, nastupi i snimanja u studiju i tome se veoma radujem – iskren je Stefan, koji važi za jednog od favorita u našem takmičenju.

Maljković se potom osvrnuo i na odnos sa porodicom, koji u periodu kada su se njegovi roditelji razveli, nije bio baš najbolji. Ipak, kako kaže, takmičenje mu je pomoglo da se ponovo zbliže.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Iako ih ne viđam često zbog obaveza, sada sam naučio da cenim naš odnos mnogo više. Sve se promenilo na bolje. Valjda kad nešto postigenš u životu te tek onda ljudi zavole. Moj uspeh nas je ponovo spojio i možda nikad bolji odnos sa porodicom nisam imao. Takmičenje je uticao na to da se spojim sa sestrama i majkom i zbog toga sam veoma zahvalan – objasnio je mladi kandidat.

Kako je izgledalo Stefanovo detinjstvo, koji su mu najteži trenuci u životu, da li čita komentare na društvenim mrežama o njegovim nastupima, šta kaže o svojoj prvoj pesmi "Emocije", kome je pesma posvećena i kakav je u vezi saznajte u novom izdanju emisije IDJHOT koje možete pogledati u videu ispod teksta.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz