Pretraži

SVI GA ZNATE PO DREDOVIMA I SKUPOM AUTFITU: Evo kako je Rasta izgledao u svojim prvim spotovima (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Reper Stefan Đurić Rasta je jedan od najvećih hitmejkera na našim prostorima koji u svojim pesmama govori o ljubavi, marihuani, ženama i o stanju u društvu.

——————– Sponsored ——————–


Pored autentičnog muzičkog stila, mešavine regea, hip-hopa, popa i folka, prepoznatljiv je po specifičnom načinu oblačenja i frizuri. U spotovima se pojavljuje u skupocenoj garderobi i u ljutim mašinama.

Njegove najnovije numere "Mantra", "Maroko", "Mrak" i "SOS", kao i njihova ekranizacija oduševile su publiku, koja Rastu prepoznaje po dredovima koji su već duže vreme njegov zaštitni znak.



Rasta je u svom dobro poznatom stilu nastupio na festivalu "Ulaz" na IDJTV bini, gde je zapalio masu svojim najvećim hitovima.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV


IDJTV dokumentarac najbolje govori o tome šta je Rasta postigao tokom svoje karijere i kako je uspeo da napuni Štark Arenu prošle godine. Pogledajte u našem dokumentarcu kako se reper spremao za koncert, kao i kako je izgledao njegov nastup: 


Malo ko zna Rastu iz ranijeg perioda, kada nije imao dredove. U svojim prvim spotovima Rasta je izgledao potpuno dugačije, zbog čega ga mnogi fanovi ne bi prepoznali. Pogledajte spot za numeru "Jurimo te snove" i upoznajte mlađanog Rastu:


U spotu za pesmu "Upoznaj moj svet" takođe je neprepoznatljiv.


Koji Rasta vam se više dopada, stari ili novi?

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz