Pretraži

Popularni reper raskinuo sa devojkom! Lela mu je bila i partnerka i menadžerka, a sada je prekinula komunikaciju sa svima i uputila JASNU PORUKU

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni reper Sajfer i njegova dugogodišnja devojka Lela stavili su tačku na svoj odnos!

Više od 10 godina, Sajfer na našim prostorima gradi uspešnu karijeru tokom koje je uradio nekoliko saradnji sa nekim od najvećih imena sa javne scene. Na privatnom i poslovnom planu najveću podršku mu je predstavljala njegova izabranica Lela, međutim čini se da je njihovoj vezi došao kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJFER (@sajferofficial)

Iako su sve do nedavno javno, na svojim društvenim mrežama, izjavljivali ljubav jedno drugom, oni su juče sve šokirali svojim postupcima. Najpre je Lela objavila misterioznu poruku na svom storiju zbog koje su se mnogi zapitali šta se dešava.

„U životu nikada nemojte da dajete 100% sebe, jer kada date sebe postajete bezvredni, dajete zeleno svetlo da vas gaze, najbolje će uvek proći ko na sebe misli“, napisala je ona, zbog čega su se mnogi zapitali da je ova poruka upućena Sajferu, a njegovi verni fanovi su odmah primetili da se par i otpratio sa društvenih mreža.

S obzirom na to da je Lela bila i njegova menadžerka, te da se bavila njegovom karijerom, pesmama i nastupima, ona se ubrzo ponovo oglasila na ovu temu.

„Zamoliću sve da me ne tagujete niti zovete vezano za Sajferov posao“, pa potom u dnu objave dodala „Uživaj“, što su mnogi protumačili kako direktnu poruku upućenu reperu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz