Pretraži

Na šta su sve influenseri spremni za dobru fotku: Anja Bla otišla na mesto koje NE POSTOJI na mapi, prizor izgleda NESTVARNO (FOTO)

News
1
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Dobro je poznato da influenseri nemaju problem da urade bilo šta kako bi imali dobru fotografiju, a ovog puta je to pokazala i Anja Bla.

Kada ti je objavljivanje fotografija na internetu posao podrazumeva se da ćeš se više potruditi oko sadržaja koji objavljuješ, ali i tražiti do sada neistražene lokacije za fotografisanje kako bi fotografija bila što ekskluzivnija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Anja Bla neretko pokazuje da je upravo jedna od takvih influenserki koja bira dobre lokacije kako bi imala što bolje fotografije, a to je i sada uradila.

Naime, Anja je nedavno odputovala u Španiju odakle objavljuje fotografije koje su izazvale pravu buru na društvenim mrežama, a sada se upustila u istraživanje novih lokacija do kojih je kako ona kaže teško doći.

Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

“Pronašla sam predobru lokaciju, ali do tamo nema puta na navigaciji niti ima signala tako da sam išla ovim putem na sreću i tražila to mesto“, napisala je Anja.

Osim što je nekada teško doći do „slikabilnih“ mesta za fotografisanje, uz to idu i mnoge druge poteškoće kao što je to da tog mesta nema na mapi, kao i da signal u tom delu ne postoji.

Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

Sudeći po Anjinim storijima ona je uspela da dođe do željene lokacije, a ako je verovati kadrovima koji se mogu videti na njenom storiju, traženje ove skrivene lokacije bilo je pun pogodak.

U pitanju su skrivene stene koje izgledaju nestvarno i san su svakog influensera na letovanju kada je pravljenje kontenta za društvene mreže u pitanju.

Komentari (1)

  1. wooow, evo super si, najbolja si, mozda jednog dana i ti postanes “ srpska majka“, posto je Ceca vec uveliko baba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News