Pretraži

Poklon vredan desetine hiljada evra! Darko Lazić iznenadio suprugu, Katarina ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Showbiz
4
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni bračni par Darko i Katarina Lazić uživaju mirnom bračnom životu, a sada je popularni folker odlučio da iznenadi svoju suprugu.

Katarina i Darko su svoju ljubav iz mladosti obnovili 2022. godine i od tada se su nerazdvojni, a Katarina se u potpunosti posvetila Darku i njegovoj karijeri, te ga prati na svim nastupima na kojima mu pruža svoju podršku.

Od kada je sa svojom novom izabranicom, folkera prati glas da se smirio i da vodi potpuno drugačiji život od onoga na koji je navikao. Kako je sam istakao jednom prilikom u njemu je postojala želja da se smiri, a Katarina predstavlja njegovu mirnu luku koja je doprinela promeni njegovog načina života.

Sada je Darko odlučio da svoju suprugu iznenadi jednim skupocenim poklonom, te se na društvenim mrežama pohvalio da ju je iznenadio luksuznim automobilom.

Radi se o kolima marke „Audi“, čija se vrednost procenjuje na nekoliko destina hiljada evra. Pevač je svoju lepšu polovinu uslikao kako sedi na novim kolima sa velikim buketom crvenih ruža i ovaj Instagram stori ispratio pesmom Dada Polumente „Za tebe uvek biću tu“.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Podsetimo, pored nove kuće koju je izgradio u rodnom Brestaču, Darko je nedavno za njega i Katarinu kupio i luksuznu nekretninu u Novom Sadu, u kom često borave zbog poslovnih obaveza, a za koji je prema navodima izdvojio 200.000 evra.

Pored toga, folker je sebi kupio i novi automobil marke „BMW“, čija se vrednost procenjuje na oko 100.000 evra. On je ove vesti potvrdio, ali detalje o sumi koju je potrošio nije želeo da komentariše.

Komentari (4)

  1. […] Da ovaj par uživa u ljubavi,  vidi se i po ovoj fotografiji, kao i po mnogima koje su objavljivali ranije. Darko je više puta isticao kako je Katarina imala veliki uticaj na njega i zbog toga se trudi da joj često udovoljava, a pre malo više od mesec dana je sve iznendaila objava putem koje se Katarina pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od supruga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz