Pretraži

Lazići zamenili uloge: Katarina provozala besnu mašinu, Darko kroz osmeh pružio podršku supruzi

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni folker Darko Lazić odlučio je da suprugu Katarina nauči novoj veštini, što je sada podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Darko i Katarina su izgovorili sudbonosno „da“ u avgustu prošle godine, pred više od 500 zvanica, i od tada uživaju u skladnom bračnom životu. Par živi na relaciji Brestač-Novi Sad, s obzirom na to da je pevač izgradio kuću u rodnom mestu, dok su u Novom Sadu kupili sebi luksuznu nekretninu za koju su, prema navodima, izdvojili više od 200.000 evra.

Lazića u poslednjih nekoliko meseci prati glas da je u potpunosti promenio način života, te da je za to zaslužna upravo Katarina. Pevač je ranije uživao u izlascima, piću, provodu i važio za jednog od najvećih veseljaka na estradnom nebu, ali u poslednje vreme radije za suprugom uživa u mirnom načinu životu i porodičnoj atmosferi.

Međutim, jedna stvar se po svemu sudeći nije promenila, a to je Darkova ljubav prema brzim mašinama. Poznato je da folker uživa u skupocenim automobilima i motorima, kao i vožnji, a sada je tu ljubav odlučio da prenese i na svoju suprugu.

Darko je, naime, usnimio Katarina na crvenom motoru kako se sprema za vožnju. „I ajde, prva lekcija, prvi čas. Izvolite“, dobacio joj je on, dok se njegova supruga spremala za krug po njihovom dvorištu, te prokomentarisala „Težak je“, što je Darko ispratio sa osmehom.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Podsetimo, Darko je nedavno iznenadio Katarinu skupocenim poklonom, novim automobilom marke „Audi“, čija se vrednost procenjuje na nekoliko desetina evra, a njegova izabranica nije mogla da sakrije osmeh i uzbuđenje zbog ovakvog poklona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz