Pretraži

Katarina Lazić otkrila u kakvim je odnosima sa Darkovim bivšim ženama: „Mislim da je svima jasno…“

Showbiz
0
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Supruga poznatog pevača Darka Lazića, Katarina Lazić je prokomentarisala kakav odnos ima sa Aleksejem i Lorenom, Darkovim naslednicima iz prethodnih veza, kao i sa njihovim mamama.

Poznato je da pevač iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja. Sa Anom Sević se rastao pre više od 5 godina, a njih dvoje su se u jednom momentu našli na sudu zbog alimentacije. Ipak danas između njih vladaju dobri odnosi, a Ana je čak sa sadašnjim suprugom bila gost na venčanju Darka i njegove nove izabranice Katarine.

Sa druge strane, što se tiče odnosa sa Marinom Gagić situacija je malo drugačija. Nakon njihovog rastanka, činilo se da je među nekadašnjim partnerima sve u redu, ali pred venčanje sa Katarinom ona se oglasila i istakla da je zamerila Darku što nije pozvana na svadbu.

Uprkos brojnim pričama vezanim sa za njegov odnos sa decom, Darko je više puta raznim postupcima demantovao priče da ne brine o njima, kao pred Novu godinu kada su on i Katarina napravili iznenađenje za mališane, tako što su organizovali dolazak Deda Mraza.

Sada je Katarina odgovoarala na pitanja pratilaca pa je otkrila kakav odnos ima sa ALeksejevom i Loreninom mamom.

– Mislim da je do sada svima jasno da ih volim i da se lepo slažem sa njihovim mamama. Smatram da je to nešto sasvim normalno i da ne treba praviti veliku pompu oko toga – napisala je Katarina.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Pored ovoga ona je odgovarala na još neka pitanja pratilaca otkrivši da je Darko „Zanimljiv“ kao i šta su oni u horoskopu.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Pored svega, teško je ne primetiti Katarinin izgled i savršenu figuru, pa je tako i ovom prilikom dobila kompliment na račun svog izgleda, pa je istakla kako je došla do takve linije.

– Treniram 5-6 godina u poslednje vreme malo manje nego inače, ali se trudim i da pazim na ishranu, a i da treniram kad god imamam priliku.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz