Pretraži

ZA STAN I AUTO IZDVOJIO 300.000 EVRA: Darko Lazić kupio novu nekretninu, evo u kom gradu će on i Katarina živeti!

Showbiz
2
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina konačno su sebi obezbedili stan u kom planiraju da se skuće.

Ovaj poznati par već duže vreme uživa u ljubavi, a ovog leta su priredili grandiozno veselje sa više od 500 zvanica kako bi proslavili ozvaničenje njihovog odnosa.

Nakon venčanja, Katarina i Darko vode miran život, te su neretko prikazivali kako uživaju u Darkovom rodnom Brestaču. Oni se ne razvdajaju ni zbog poslovnih obaveza, a Katarina Darka prati u stopu na gotovo svakom nastupu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Međutim zbog brojnih obaveza oni se nisu skućili u Brestaču, već neko vreme žive pod rentom u Novom Sadu. Prema navodima, Darko Lazić već tri godine traži stan u ovom gradu, a sada je konačno odlučio da iskešira veliku sumu za njega. On je, navodno, za nekretninu izdvojio više od 200.000 evra i njemu i supruzi obezbedio dugo priželjkivani dom.

„Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi“, naveo je izvor za „Republiku“.

Poznato je da je pevač veliki ljubitelj automobila i motora, te je pored nekretnine sebi priuštio i nov automobil marke BMW.

„Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja“, dodao je izvor.

Nakon ovih navode, pevač se oglasio i potvrdio spekulacije, ali nije želeo da ulazi u detalje o ciframa koje je izdvojio.

Dobro ste obavešteni, ali ne mogu da još da pričam gde je stan. Ja već dugo planiram da kupim nekretninu u Novom Sadu jer mi ovaj grad mnogo prija. Još kad sam bio s bivšom, znate na koju mislim, hteo sam ovde da se skućim. Mnogo je mirniji grad u odnosu na Beograd, tako da mi baš prija klima. Kolima za pet minuta stignem gde god treba, a Kaća već ima svoje poslove ovde, tako da smo sve uklopili“, rekao je Darko Lazić za „Republiku“.

O sumama ne bih da pričam, ali svi znaju kako se kreću cene. Doskora smo živeli privatno, a sad sam konačno odrešio kesu i pazario nešto što mi treba. Automobile volim, to svi znaju, tako da sam se i tako malo častio. Sad još samo da dođu deca i sve je na svom mestu!“

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz