Pretraži

„Ovu sliku sigurno ne bi objavili, jer je KATASTROFA!“ Isplivala privatna fotka Darka i Katarine Lazić – jedna osoba stoji iza svega (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Na Instagramu je juče isplivala fotografija folkera Daraka Lazića i njegove supruge Katarine Lazić, koju oni zasigurno ne bi objavili, a iza svega stoji jedna osoba.

Darko i Katarina su se venčali u avgustu prethodne godine, a otkako su uplovili u bračne vode, veoma retko se razdvajaju – zajedno putuju, provode vreme sa porodicom, druže se sa prijateljima, u porodičnoj atmosferi provode praznike i o svemu redovno „izveštavaju“ svoje fanove putem društvenih mreža.

Od kada je sa svojom novom izabranicom, folkera prati glas da se „smirio“ i da vodi potpuno drugačiji život od onoga na koji je navikao. Kako je sam istakao jednom prilikom, u njemu je postojala želja da se smiri, a Katarina, kako kaže, predstavlja njegovu „mirnu luku koja je doprinela promeni njegovog načina života“.

Oni neretko na društvenim mrežama dele detalje iz svakodnevnog života, a sada je na Instagrmu „isplivala“ jedna fotografija koju Lazići baš i nisu imali u planu da objave.

Naime, fotografija na kojoj Lazići razmenjuju strasti isplivala je u javnost, a objavio ju je njihova rođak i napisao:

„Brat mi i sestra (ugasili im se telefoni, pa se slikali mojim u zanosu), ali nema veze, svakako ovu sliku ne bi izbacili sigurno jer je katastrofa! Ali zato sam ja tu…Volim vas“, stajalo ja u opisu fotografije koja je očigledno veoma nasmejala Katarinu, pa ju je odmah podelila.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Da ovaj par uživa u ljubavi,  vidi se i po ovoj fotografiji, kao i po mnogima koje su objavljivali ranije. Darko je više puta isticao kako je Katarina imala veliki uticaj na njega i zbog toga se trudi da joj često udovoljava, a pre malo više od mesec dana je sve iznendaila objava putem koje se Katarina pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od supruga.

Naime, radilo se o kolima marke „Audi“, čija se vrednost procenjuje na nekoliko destina hiljada evra. Pevač je svoju lepšu polovinu uslikao kako sedi na novim kolima sa velikim buketom crvenih ruža i ovaj Instagram stori ispratio pesmom Dada Polumente „Za tebe uvek biću tu“.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz