Pretraži

„Ne dolazi u obzir više“: Ana Sević progovorila o Darku Laziću, pa se po prvi put osvrnula na njegovo venčanje na kom je bila gošća

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ana Sević po prvi put je progovorila o odnosu sa nekadašnjim suprugom Darkom Lazićem, o kom je javnost brujala mesecima unazad.

Ana Sević i Darko Lazić stupili su u vezu nakon njihovog učešća u „Zvezdama Granda“, kada su i krenuli da grade muzičke karijere. Par se venčao 2014. godine, a vest o razlazu je iznenadila sve 2018. godine, da bi se par i zvanično razveo 2019. godine, nakon što su već uveliko stupili u druge ljubavne veze.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana i Darko su tokom braka dobili jednu ćerku, a upravo su zbog alimentacije neko vreme imali nesuglasice, te su se čak našli i na sudu.

Međutim, nekadašnji par je izgladio odnose, a javnost je bila iznenađena saznanjem da su Ana i njen sadašnji suprug Daniel dobili pozivnicu za venčanje Darka i Katarine Lazić koje se održalo prošle godine pred 500 zvanica.

Nakon njenog pojavljivanja na slavlju, Darko je više puta komentarisao njihov odnos ističući da se slažu nikad bolje, te da je ovo bio logičan korak, a sada se i Ana oglasila prvi put od venčanja.

Ona je gostovala u „Ami G Show-u“, te je otkrila da ona ne vidi ništa šokantno u svom pojavljivanju na svadbi bivšeg muža.

„Meni to uopšte nije šokantno, zaista. Mi smo pre svega bili prijatelji, posle toga lepo je da tako i nastavimo i rekla sam mu uvek bih došla, ali ne dolazi u obzir više. To mu je što mu je, nema više“, rekla je ona kroz smeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz