Pretraži

„NAUČEN SAM DA ŽIVIM SRAZMERNO SVOJIM MOGUĆNOSTIMA“: Sloba Radanović oštro odgovorio na negativne komentare (FOTO)

Showbiz
0
sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Pored toga, pevač je poznat po porodičnim vrednostima koje propagira i apelima za pomoć koje neretko deli na svojim društvenim mrežama.



Tako je Sloba pokrenuo akciju među svojim fanovima i ukoliko žele da im on čestita rođendan putem video čestitke, potrebno je da se pošalje određeni broj SMS poruka za bolesnu decu.

Ipak, pevač se sada našao na udaru negativnih komentara. On je odgovarao na pitanja pratilaca, a jedan od njih ga je prozvao zbog cifre koju uzima na nastupima. 

Propagiraš skromnost, a 2h tvog nastupa na privatnoj proslavi 10k evra. Nisi li malo alav?

Takvima kao što si ti ne bih pevao ni za milion. I ja sam slavio punoletstvo, pa nisam hteo da mi peva Ceca, nego mi je majka ispekla pancerote i napravila tortu i izveo sam 5 drugova u grad na nekoliko pića, ali mi za to nije bila kriva Ceca, nego sam naučen da živim srazmerno svojim mogućnostima. Problem je u tebi, ne u meni – napisao je Sloba i tako otkrio i kako je izgledalo njegovo tinejdžersko doba.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Između ostalog, pevač se osvrnuo i na prijateljstva na estradi, te priznao da li ista postoje.

Ima prijateljstva, ali su retkost. Sve se svodi na foliranje neke bliskosti. Uglavnom, ko je trenutno popularan, svi bi da mu budu prijatelji. Kad neko padne, ti isti prijatelji ga zaborave. Čast izuzecima, ali su vrlo retki. Uglavno se svodi na jednostranu ili obostranu korist.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz