Pretraži

ANA IVANOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN: Bastijan joj je čestitao na srpskom jeziku, a ono što joj je poželeo nasmejalo je sve! (VIDEO)

Showbiz
4
Photo: Instagram/anaivanovic

Prelepa bivša teniserka Ana Ivanović juče je proslavila svoj 36. rođendan, a način na koji joj je njen muž čestitao rođendan oduševio je sve!

Pre samo dva dana pelepa Ana Ivanović je uhvaćena sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom u izlasku gde su se oni ludo proveli. Poznati par je već neko vreme u Beogradu, a slike iz poznatog srpskog restorana brzo su obišle društvene mreže.

Ana i Bastijan su bili na grčkoj večeri, a Ana je u jednom trenutku u grčkom stilu počela da lomi tanjire. Sa njima su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić, a sudeći po fotografijama, Bastijan je oduševljen noćnim provodom u našoj prestonici.

Samo dan nakon slika iz ovog provoda publiku su oduševili novom objavom. Anin muž je bivšoj teniserki čestitao rođendan na srpskom jeziku, a onda uputio specifičnu poruku:

— Ljubavi moja, srećan rođendan, volim te puno — počeo je Bastijan na srpskom, da bi na engleskom najavio da će se desiti lepa stvar do kraja godine a to je njegova uverenost da će napokon pobediti Anu u tenisu!

 

Ana mu se zahvalila, ali i poručila da se ne nada previše, barem još nekoliko godina!

Inače, poznati par već godinama uživa u skladnom bračnom životu. Ana je zbog majčinstva prestala da se bavi sportom i posvetila se porodičnom životu. Prema Aninim rečima, njih dvoje se savršeno razumeju oko svega i grade odnos pun ljubavi i poverenja uz njihova tri sina.

— Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila. U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno… On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna… Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža odgovorom, pristupom, pitanjem, da, kad malo razmislim, shvatim da treba da se smirim —ispričala je Ana jednom prilikom.

Komentari (4)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz