Pretraži

Bastijan Švajnštajger posetio Beograd: Suprug Ane Ivanović jednom porukom oduševio srpsku publiku

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
2
Foto: JC Olivera / Getty images / Profimedia

Poznati fudbaler Bastijan Švajnštajger, muž naše teniserke Ane Ivanović, posetio je Beograd, pa porukom na srpskom oduševio domaće obožavaoce.

Naša bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger godinama unazad žive u srećnom i harmoničnom braku, a za njih i naslednike napravili su divno mesto za uživanje.

Oni su se pre nekoliko godina iz Čikaga preselili u selo Vestendorf u Austriji, daleko od gradova, buke i gužve, kako bi u mirnom okruženju odgajali sinove.

Iako godinama ne živi u Srbiji, Ana redovno posećuje svoju rodnu zamlju, a osim nje, Srbiju po svemu sudeći voli i bivši fudbaler. On neretko obliazi naše krajeve, a sada je fanove oduševio jednom objavom na Instagramu.

Naime, Bastijan je pre nekoliko dana doputovao u Beograd, pa je sada posetio Kalemegdan, čime se odmah pohvalio putem Instagrama. Ova objava je oduševila mnogobrojne fanove poznatog para, a on je u opisu na srpskom jeziku napisao:

„Zdravo Beograde“.

Ova objava naišla je na veliko oduševljenje srpskih fanova koji su odmah počeli da ostavljaju komentare, želeći mu dobrodošlicu u našu zemlju.

„Zete izvolite na rakiju“, „Dodbrodošao legendo“, „Zdravo zete“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na srpskom jeziku.

Inače, pre nekoliko meseci Anino i Bastijanovo pojavljivanje u Beogradu je takođe privuklo veliku pažnju srpskih fanova. Naime, oni su tom prilikom uslikani u izlasku gde su se ludo proveli.

Poznati par je uživao u grčkoj večeri, gde je Ana u jednom trenutku u grčkom stilu počela da lomi tanjire. Sa njima su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić, a sudeći po fotografijama, Bastijan je oduševljen noćnim provodom u našoj prestonici.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz