Pretraži

LEKCIJA STILA I GLAMURA: Ana Ivanović oduševila kombinacijom, pokazala da izgleda bolje NEGO IKAD (FOTO)

Showbiz
0
ana ivanović
Foto: Instagram printscreen/anaivanovic

Naša napoznatija nekadašnja teniserka Ana Ivanović definitivno živi život iz bajke!

Nakon što je zbog majčinstva prestala da se bavi belim sportom, Ana se posvetila porodičnom životu i sa suprugom živi pravu bračnu idilu. Prema Aninim rečima, njih dvoje se savršeno razumeju oko svega i grade odnos pun ljubavi i poverenja uz njihova tri sina.

Ana je još dok se bavila tenisom važila za jednu od najlepših teniserki sveta. Mnogi su često isticali kako Ana ima klasičnu lepotu, te i sada na njenim društvenim mrežama možemo videti da je često hvaljena zbog lepote i izgleda.

Nekadašnja teniserka važi za damu od stila i svojim kombinacijama oduševljava pratioce i modne znalce, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, Ana je za večernji izlazak ponela srebrnu suknju do ispod kolena, crni top preko kog je nosila sako, a sve je upotpunila cipelama boje jorgovana.

Ivanovićeva je ovim stajlingom pokazala svoju vitku figuru koju uspešno uspeva da održi i pobrala brojne komplimente na račun svog izgleda.

„Najlepša žena na svetu“, „Čista elegancija i šik“, „Fenomenalna kombinacija“, „Izgledaš prelepo“, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Ana se u opisu fotografije i našalila na svoj račun. S obzirom na to da je početkom maja ove godine po treći put postala mama, ona je kroz šalu rekla da je pauzirala majčinske obaveze.

„Zamenila sam nosiljku za bebe za ovaj glamurozni izgled“, napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz