Pretraži

PRIVUKLI SVE POGLEDE: Ana i Bastijan sa sinovima u porodičnoj šetnji Milanom, jedan detalj posebno je oduševio sve! (FOTO)

Showbiz
0
Printscreen:instagram/anaivanovic

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović juče je iskoristila lep dan u Italiji i sa porodicom izašla u šetnju Milanom, a kao i uvek njihova pojava je izazvala pažnju mnogih, ali i mnogobrojne pozitivne komentare. 

„Više je manje“ uvek je bila istina, a to je dokazala i Ana Ivanović koja se na ulicama Milana pojavila u jednostavnoj kombinaciji bez previše detalja, a opet usmerivši sve poglede na sebe.

Teniserka je obukla plave pantalone šireg kroja koje su savršene za svakodnevne kombinacije, a ukominovala ih je sa belim patikama odličnim za šetnju. Uz ove pantalone Ana je odabrla žutu kratku majcu, a ceo autfit je upotpunila sa torbicom svetlo zelene boje, a notu elegancije dodale su sunčane naočare.

Njen muž Bastijan bio je u sportsko-elegantnoj kombinaciji savršenoj za šetnju po sunčanom danu. Paru je društvo pravila i teniserkina majka koja je bila u kariranoj plavoj haljini, pa se može videti od koga je Ana nasledila smisao za odabir odevnih kombinacija. Društvo njene majke je upotpunilo sliku porodične idile.

Što se tiče Aninih sinova Leona i Luke oni su bili identično obučeni kao da su blizanci u sive bermude i plave trenerke, što je izazvalo naročite simpatije. Svi su bili oduševljeni srećom koja je isijavala na licima članova porodice.

Ana i Bastijan Švajnštajger
Ana i Bastijan Švajnštajger sa sinovima, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, ova porodica je u maju ove godine proširena za još jednog člana, kada je na svet stigao treći sin Ane i Bastijana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz