Pretraži

Ana Ivanović i Bastijan Švajnaštajger na dejtu: Poznati par pokazao kako uživa u ljubavi (FOTO)

Showbiz
0
Printscreen:instagram/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnaštajger jednom objavom na Instagramu svima su pokazali kako uživaju u zajedničkom vremenu.

Poznati par već godinama uživa u skladnom bračnom životu, Ana je zbog majčinstva čak prestala da se bavi sportom kako bi se posvetila  porodici – suprugu Bastijanu i trojici svojih naslednika.

Njih dvoje su aktivni na društvenim merežama i sa svojim fanovima neretko dele detlje iz svog privatnog života, a sada su pokazali kako njihova ljubav i dalje cveta i kako se trude da neguju svoj brak.

Ana je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako uživaju u jednom restoranu u romantičnoj večeri.

U opisu ove priče Ana je kratko napisala:

– Date night!

Foto: Instagram printscreen/anaivanovic

Njih dvoje su nedavno takođe viđeni zajedno i to u jednom poznatom retsoranu u Beogradu gde su uživali na grčkoj večeri, a Ana je u jednom trenutku u grčkom stilu počela da lomi tanjire. Sa njima su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić, a sudeći po fotografijama, Bastijan je oduševljen noćnim provodom u našoj prestonici.

Očigledno je da njih dvoje uživaju u ljubavi, a Ana je jednom prilikom istakla kako se njhih dvoje savršeno razumeju oko svega i da grade odnos pun ljubavi i poverenja uz njihova tri sina.

— Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila. U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno… On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna… Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža odgovorom, pristupom, pitanjem, da, kad malo razmislim, shvatim da treba da se smirim —ispričala je Ana jednom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz