Pretraži

INSPIRACIJU JE PRONAŠAO U ČUVENOM FILMU: Bastijan progovorio o počecima veze sa Anom, pa otkrio detalje romantične prosidbe

Showbiz
1
Photo: Instagram/anaivanovic

Bastijan Švajnštajger je nedavno u jednom podkastu otkrio detalje o veridbi sa Anom Ivanović pa je objasnio na koji način je omekšao njene roditelje.

Fudbaler Bastijan Švajnštajger i bivša teniserka Ana Ivanović već godinama važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Ana je zbog majčinstva prestala da se bavi sportom i posvetila se porodičnom životu, a prema njenim rečima, njih dvoje se savršeno razumeju oko svega i grade odnos pun ljubavi i poverenja uz njihova tri sina.

Iako je njihov sadašnji život u žiži interesovanja javnosti, detalji njihove veridbe nisu baš toliko poznati, pa je nedavno Bastijan u podkastu „Phrasenmaher“ ispričao priču koja iznenadila i oduševila mnoge.

On je u ovom podkastu rekao mu je inspiracija bio film „Noting Hil“, pa je tako iznajmio park u Londonu, a ostalo je sve sada već istorija.

– Uspeo sam da omekšam njenu porodicu tako što sam zamolio Aninog oca za njenu ruku na srpskom jeziku. Doleteo sam u Beograd i pitao ga – rekao je Bastijan.

Njih dvoje su se vančali 2016. godine dok su se upoznali 2014.godine u Njujorku, pa je istakao da je od početka znao da je Ana žena njegovog života.

– Od samog početka. Osećaš posebne trenutke i prepoznaš ih u ljubavi kada se zagledaš duboko u nečije oči – baš tako je bilo i sa mnom – bio je iskren fudbaler.

ana ivanović bastijan švajnštajger
Foto: Printscreen/Instagram:anaivanovic

Inače, Ana je nedavno proslavila svoj 36. rođendan, a Bastijan joj je top prilikom čestitao rođendan preko Instagrama i to na srpskom jeziku.

— Ljubavi moja, srećan rođendan, volim te puno — počeo je Bastijan na srpskom, da bi na engleskom najavio da će se desiti lepa stvar do kraja godine a to je njegova uverenost da će napokon pobediti Anu u tenisu!

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz