Pretraži

Aleksandra Prijović prekinula nastup zbog devojke iz publike: Pevačica napravila potez zbog kog će je fanovi još VIŠE voleti!

Showbiz
0
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Pevačica Aleksandra Prijović je jednim potezom oduševila fanove i pokazala zašto je toliko ljudi voli.

Aleksandra Prijović već mesecima ne prestaje da oduševljava svoje fanove – pevačica je krajem prošle godine počela sa održavanjem koncerata i od tada ne prestaje. Ona je napravila veliki bum nakon što je napunila nekoliko Arena u Beogradu, pa potom oborila sa nogu i fanove u Nišu, nakon čega je prešla granicu pa ostavila veliki utisak u Bosni, a onda i u Hrvatskoj.

Sinoć je pevačica imala i jedan nastup u Banjaluci gde je pokazala da njeni performansi i božanstveni glas nisu jedini razlog zašto je publika toliko voli.

Naime, tokom sinoćnjeg nastupa dok je pevačica pevala jedan od svojih hitova, jednoj devojci koja se nalazila u publici je pozlilo, a Aleksandra je primetivši to odmah reagovala.

Ona je zabrinuta odmah devojci dodala flašu vode, a onda je i prekinula nastup.

Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

– Stanite, stanite. Pa ‘najbolje’ sad da sviramo. Jesi dobro? – upitala je Prija, a zatim je orkestar prekinuo muziku.

Pevačica je potom zamolila ekipu iz organizacije da izvedu devojkunakon čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom prisutne publike.

Ona je ovim još jednom osvojila srca svojih mnogobrojnih fanova, a koliko publika voli njene performanse pokazuju i pokloni koje ona dobija nakon nastupa, a nedavno se pevačica jednim poklonom koji je dobila pohvalila fanovima.

Naime, u pitanju je bila čestitka koju su po svemu sudeći pravila deca, a na njoj je pisalo:

– Najbolja pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz