Pretraži

Uraganka izvela hit Aleksandre Prijović, ali na – francuskom! Snimak brzinom svetlosti postao viralan, komentari se samo nižu (VIDEO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Jedna od “Uraganki“na svojim društvenim mrežama oduševila fanove izvedbom pesme Aleksandre Prijović i to ni manje ni više nego na francuskom jeziku, a ovim potezom izazavala je lavinu komentara.

Miona Srećković neretko na svojim društvenim mrežama deli video snimke u kojima pokazuje svojim pratiocima da joj talenta definitivno ne manjka.

Ovog puta ona je odlučila da iznenadi svoje pratioce, pa je izvela pesmu na francuskom jeziku.

Ono što je izazvalo posebno oduševljenje kod njene publike je to da je ona zapravo prevela hit Aleksandre Prijović “Dam dam“ i izvela ga na francuskom jeziku.

Komentari njenih pratilaca su se samo nizali, a ovaj njen video snimak samo na Tiktoku broji 715 hiljada pregleda.

@miona_srckvc Kako vam se svidja dam dam na francuskom? ❤️😂 Malo sam ga po mom prevela ali okej #damdam #cover #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryoupgee ♬ son original – 𝑀𝒾𝑜𝓃𝒶 🌪️🦋

“Ovo mora da ode viralno“, “Fantastična si“, “Francuski ti savršeno leži“ i mnogi drugi komentari koji su se našli ispod njenog Tiktok videa.

Foto:Printscreen/Instagram:aleksandraprijovic

Očigledno je da se i Aleksandri Prijović dopalo Mionino izvođenje pesme, pa je ubrzo repostovala njen video  na svom Instagram nalogu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News