Pretraži

Aleksandra Prijović nakon koncerta dobila poklon koji ju je ostavio bez teksta: Ovome se nije nadala! (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Poznata pevačica Aleksandra Prijović nakon održanog koncerta dobila je poklon koji ju je iznenadio, a naročito oduševljenje je izazvalo kada se saznalo ko je pošiljalac.

Aleksandra već mesecima ne prestaje da oduševljava. Pevačica je krajem prošle godine počela sa održavanjem koncerata i od tada ne prestaje. Ona je napravila veliki bum nakon što je napunila nekoliko Arena u Beogradu, pa potom oborila sa nogu i fanove u Nišu, nakon čega je prešla granicu pa ostavila veliki utisak u Bosni, a onda i u Hrvatskoj.

Poslednji koncert ona je održala u Osjeku, gde je oduševila fanove svojim velikim talentom, a nakon koncerta usledilo je iznenđenje za nju. Naime, posle nastupa ona je dobila čestitku i to na engleskom, pa je odmah sve podelila sa svojim fanovima.

Po svemu sudeći, čestitku su pravila deca. Oni su unutar čestitke zalepili papirnu ružu, a ispod nje je pisalo:

– Najbolja pevačica.

Sa druge strane sačekala ju je ispisana divna poruka, na engleskom.

– Nadamo se da je tvoj dan ispunjen ljubavlju – pisalo je.

Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Na kraju se nalazio i potpisa fanova koji su očigledno oduševljeni pevačicom.

Ovo iznenađenje je sigurno prijalo Aleksandri pošto je u prethdonih nekoliko meseci ona bila ta koja je priređivala iznenađenja mnogobrojnoj publici, što u vidu svojih izvođenja, ali i velikim brojem poznatih ličnosti koje su gostovale na njenim koncertima.

Podsetimo se, ona je jedan nastup tokom koncerta u Zagrebu prekinula kako bi se javno zahvalila majci svog muža.

– Tu je moja Zorica, Filipova majka. Zorice, da vam kažem, hvala Vam što ste rodili najboljeg sina na svetu! Kao što sam već rekla pre, ovako nešto veliko ne bih mogla bez njega – kazala je Aleksandra tada, dok su joj oči bile pune suza.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz