Pretraži

“Ovim zatvaramo tu temu zauvek“: Posle mnogobrojnih spekulacija, Breskvica stavila tačku na sve priče o učešću na PZE

News
1
Foto: Youtube printscreen/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Mlada pevačica ne prestaje da privlači pažnju nakon svog nastupa na pesmi za Evroviziju, a sada je odlučila da i zvanično stavi tačku na tu temu i nastavi sa svojom karijerom kao i do sada.

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica od početka svoje muzičke karijere pod budnim okom javnosti, počevši od veze sa mladim muzičarem Mihajlom Veruovićem, pa sve do njenog nastupa na PZE zbog kog se digla velika prašina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Kada je objavila vest da će se njena numera “Gnezdo orlovo“ naći na ovom prestižnom takmičenju društvene mreže su se usijale i time je moglo da se zaključi da je ona apsolutni favorit ovogodišnje Pesme za Evroviziju. Međutim, Anđela je po ukupnom broju glasova bila drugoplasirana, dok ako sagledamo samo glasove publike ona je pak ta koja je pobedila u tom segmentu glasanja.

U toku par dana ovog takmičenja razne glasine su kružile internetom, te i ta da Anđela kupuje glasove i da se organizuje glasanje u njenu korist, šta je ova mlada pevačica ubrzo i demantovala objavom na svom Instagram storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:brrrreskvica

-Nakon priča i optužbi da mi je pesma “genocidna“ i da sam kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom “plaćenom glasanju“ za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi samo neka časno pobedi – napisala je Anđela na svom Instagram storiju tada.

Iako je prošlo skoro dve nedelje od izbora pesme za Evroviziju ona je i dalje u centru pažnje, a kako Anđela i sama kaže ona želi da zatvori ovu temu zauvek, što i je i uradila jednom objavom.

Naime, ona je objavila snimak sa svog nastupa gde publika u glas peva sa njom “Gnezdo orlovo“, a to je ujedno i prvi put da je Anđela pred publikom izvela ovu numeru.

Foto:Printscreen/Instagram:brrrreskvica

– Za mene ovo znači pobeda i ovime zatvaramo tu temu zauvek na mom profilu – napisala je ona na Instagram storiju.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News