Pretraži

“Sram vas bilo, neću se povući i ćutati!“ Breskvica se oglasila povodom spekulacija da kupuje glasove na Pesmi za Evroviziju

News
4
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Breskvica se našla na meti osuda zbog spekulacija o navodnoj kupovini glasova zarad svoje pobede na Pesmi za Evroviziju, a pevačica se sada oglasila i jednom objavom stavila tačku na sva nagađanja.

Popularna mlada pevačica ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a od kada je objavljeno da će ona biti jedan od učesnika ovogodišnje Pesme za Evroviziju, svakodnevna je tema medija.  Dok su neki od početka obožavali njenu pesmu “Gnezdo orlovo“, drugi su pak u ovoj numeri pronašli određenu „simboliku“ zbog čega se Breskvica našla na meti kritika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Bez obzira na razna nagađanja i osude na koje je naišla, u većini su bili oni koji su joj pružali podršku, pa je Breskvica već par puta javno isticala koliko je zahvalna svojim obožavaocima.

Ona se u prvoj polufinalnoj večeri plasirala u finale koje će se odrđati 2. marta, a ona će nastupiti pod rednim brojem 3.

Komentari nakon njenog nastupa nisu prestajali da se nižu, a među njima su se ponovo našli oni koji Breskvicu negativno komentarišu – ovog puta zbog navodne „kupovine glasova“!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇷🇸☦︎ (@kuvetsrb)

Naime, na društvenoj mreži “Iks“ proširila se objava na kojoj se vidi poruka od nepoznate osobe koja nudi novac zarad glasanja u subotu veče, a pojedini korisnici društvenih mreža to su povezivali upravo sa Breskvicom.

Izrevoltirana optužbama, Breskvica se ubrzo  oglasila na svom instagram profilu i jasno svima stavila do znanja da ona nema ništa sa lažima koje se šire društvenim mrežama.

-Nakon priča i optužbi da mi je pesma “genocidna“ i da sam kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom “plaćenom glasanju“ za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi samo neka časno pobedi – napisala je Anđela na svom Instagram storiju.

Komentari (4)

  1. Da,zato si posle izbora pristala da pevas sludjenom narodu ispred skupstine.Gde bas tebe nadjose.A to sto voli Srbiju,vole jei drugi ljudi.Ne cinite podele vise,opasna igra.

  2. Kad su pokrali zemlju i izbore, sta je za njih pesma Evrovizije? Da necemo i zato da zovemo strance da nam pomazu? Samo jos jedan dokaz na sta su sve spremni ovi koji vladaju, bez obraza, morala, skrupula a ni svesti mnogo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News