Pretraži

Svi misle da su ljute suparnice: Teya Dora i Breskvica jednom fotkom otkrile u kakvom su odnosu, pa poslale važnu poruku (FOTO)

News
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U poslednjih par dana javnost bruji o dve mlade pevačice koje su zauzele prva dva mesta na „Pesmi za Evroviziju“, Breskvici i Teya Dori, a sada su njih dve odlučile da se oglase i otkriju u kakvim su zapravo odnosima. 

PZE je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama i među publikom, a kao zvanični predstavnik je izabrana Teya Dora sa pesmom „Ramonda“, dok je drugoplasirana bila Breskvica sa svojom numerom „Gnezdo orlovo“.

Njih dve su gotovo od samog početka važile za favorite, a u finalu takmičenja Breskvica je odnela ubedljivu pobedu po glasovima publike, dok je Teya Dora pokupila simpatije žirija i na kraju zauzela prvo mesto. Upravo je glasanje žirija izazvalo brojne komentare, te mnogi fanovi mlade Anđele smatraju da je pevačica pokrade u finalu.

Kako je sama Breskvica istakla nakon finala njoj je drugi favorit bila upravo Teya Dora, a potom je prokomentarisala Sajsi MC koja se našla u stručnom žiriju i od koje je Breskvica dobila 0 poena, što je izazvalo pravu buru na internetu.

Da između dve mlade pevačice nema zle krvi nakon finale, njih dve su pokazale najnovijom fotkom koju su objavile. Teya Dora i Breskvica su se naime slikale na snimanju jedne emisije u kojoj su zajedno gostovale i uputile jasnu poruku publici.

„Širite samo ljubav“, napisala je pobednica, što je potom Breskvica podelila, a njihovi široki osmesi na slici govore da očigledno jedna drugoj predstavljaju podršku i da su u dobrim odnosima.

Foto: Instagram printscreen/iamteyadora

Komentari (1)

  1. Onu likusu SMC samo dobro isibati po gu***i da bi dosla sebi i da nikad u zivotu bilo sta zirira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News