Pretraži

„Nisam iznenađena“: Breskvica u jeku drame oko PZE otkrila sve o takmičenju, pa priznala da li se čula sa Teya Dorom

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Strasti nakon izbora za predstavnika Srbije na predstojećoj Evroviziji se ne smiruju, a najveća prašina se podigla oko mlade pevačice Anđele Ignjatović Breskvice i njene drugoplasirane numere „Gnezdo orlovo“.

Breskvica je od strane publike osvojila više od 45 hiljada glasova, međutim njoj stručni žiri nije bio toliko naklonjen, te je pobedu odnela Teya Dora sa pesmom „Ramonda“, što je izazvalo veliki revolt njenih fanova.

Foto: Youtube printscreen/ RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal

S obzirom na to da je PZE glavna tema već nekoliko dana, Breskvica je sada priznala da li je očekivala pobedu, kao i šta bi poručila fanovima koji su emotivno doživeli celu situaciju.

„Ja sam očekivala da neću proći i nisam bilo toliko iznenađena rezultatom. Ponosna sam kako smo moj tim i ja izveli to što smo hteli. Videla sam da su mnoga deca plakala zato što ja nisam pobedila. Molim vas nemojte plakati, sve je u redu.“

Njeni fanovi su za sutra najavili protest u Beogradu zbog, kako su istakli, navodno neregularnog glasanja u finalu od strane stručnog žirija, a sada se pevačica osvrnula na skup koji će se održati.

„Ja nažalost neću biti tu. Hvala ljudima na podršci zaista. Samo to imam da kažem. Ništa više“, istakla je ona za „Kurir“.

Što se tiče odnosa sa Teya Dorom, Breskvica je više puta istakla da se njih dve poznaju od ranije, kao i da joj je njena numera pored njene sopstvene bila favorit, pa priznala da li su se čule povodom bure koja se podigla na društvenim mrežama.

„Ne znam zašto ljudi imaju sliku da smo nas dve u nekom sukobu, kad se gotivimo i davale smo javno jedna drugoj podršku. Ona je bila moj favorit odmah nakon moje pesme. Ne, nismo razgovarale o ovome.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz