Pretraži

„Za mene je Kurtić pobedio!“ Džordži sumirao utiske nakon finala PZE, pa otkrio ko su bili njegovi favoriti, ali i da li će se ponovo takmičiti

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Finale Pesme za Evroviziju održano je u subotu, 2. marta, a ni nekoliko dana nakon takmičnjenja, javnost ne prestaje da bruji o nastupima, takmičarima, njihovim plasmanima, ali i pobedničkoj pesmi.

Jedan od učesnika koji je svakako pobrao brojne simpatije publike i sve do same završnice takmičenja bio jedan od favorita, Đorđe Ćulafić Džordži, svojim nastupom privukao je veliku pažnju domaće javnosti, a podršku su mu pružile brojne kolege, ali i fanovi putem društvenih mreža.

Džordži je za kamere IDJTV-a otkrio svoje utiske nakon finalne večeri Pesme za Evroviziju, a tom prilikom istakao je kako je zadovoljan svojim učešćem.

  • Divno je bilo! Malo sam ljut, jer osećam da nisam dobio poziciju koju sam zaslužio – našalio se Džordži u svom stilu i kroz osmeh nastavio:

  • Šalim se, stvarno je bilo dobro. Takva je atmosfera bila, u green room-u je vladao haos i jako je bilo lepo. Kurtić je pobedio za mene, ja mislim da je za sve koji su bili u green room-u koji su dobili „ukus njegove rakije“. Haos je vladao!

Džordži se potom osvrnuo i na nastup pobednice Teya Dore, ali i otkrio kakve planove ima za budućnost.

Foto: IDJTV

– Jako mi je drago zbog Teya Dore, sviđa mi se kako je organski sve išlo. Idemo dalje. Dalje je muzika i dalje je Džordži. Džordži je sada dobio drugačiju notu. Sviđa mi se gde se krećem i što se samo ovim bavim i sviđa mi se što mogu sve više i više sebe da sprovodim kroz svoju muziku i svoj karakter. Jedva čekam da nastavim da pravim muziku i dalje radim ono što najbolje radim – rekao je Džordži, a potom otkrio ko su bili njegovi favoriti ove godine:

– Moj favorit ove godine? Bila je tu i Breskvica i Teodora, Kat, Zejna…

Džordži je za naše kamere otkrio i da li planira da se ponovo prijavi za Pesmu za Evroviziju.

– Sigurno. Jedva čekam da se vidimo sledeće godine!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz