Pretraži

„Ne bih popila kafu sa njom“: Breskvica nakon burnog finala PZE-a otkrila šta misli o Sajsi MC, pa joj poslala važnu poruku

Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takmičenje „Pesma za Evroviziju“ održano prethodnog vikenda ne prestaje da izaziva polemike i kontroverze na društvenim mrežama.

Najveća bura se podigla oko Teya Dorine pobede i Breskvičinog drugog plasmana, te se već danima komentariše glasanje žirija, za koje mnogi smatraju da je bilo nepravedno. Fanovi mlade Breskvice su po svemu sudeći najviše kivni na Sajsi MC i jedinu predstavnicu koja je Srbiji donela pobedu na ovom prestižnom takmičenju, Mariju Šerifović.

Glasanje žirija je na kraju i odredilo pobednicu, s obzirom na to da je Breskvica odnela ubedljivu pobedu po glasovima publike, dok je izostanak glasova od strane Sajsi MC mladoj pevačica, kao i 4 boda koje je dobila od Marije, bitno uticalo na njen plasman, te se ona našla na drugom mestu.

Foto: Youtube printscreen/ RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal

Anđela je sada gostovala u „Ami G Showu“, pa se na samom početku dotakla glasanja žirija i otkrila kako je sve to izgledalo iz njene perspektive te večeri.

„Nisam očekivala ništa, zaista nisam jer ne volim da se razočaram kada očekujem nešto mnogo, tako da mogu samo da se zahvalim žiriju i veliki pozdrav za Dekija Petrovića koji mi je dao 12 poena. Kada su govorili ko je koliko dobio i kada su došli do Sajsi, prvo su izašla imena koja nisu dobila ništa i koja su dobila do 8 poena i ja u tom trenutku pošto sam malo slabovida i nisam videla ko je na svim tim mestima, pomislila sam super, nema me, znači dala mi je od 8 do 12. Ja reko top i onda sam videla da mi je dala 0, to jest Henny mi je rekao da mi je dala 0, ja sam rekla dobro“, progovorila je ona, pa se dotakla toga da li misli da je glasanje bilo regularno.

„Ja želim da verujem da jeste, smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolilo da lažira tako nešto. Nije na meni da mislim da li su bili neki dogovori niti me zanima, ja sam stvarno zahvalna na svim tim poenima i naravno na glasovima publike, tako da to je to. Bilo, prošlo, ja sam pokidala“, rekla je Breskvica, pa priznala da li bi se pozdravila sa Sajsi kada bi je srela.

„Ja se sa njom stvarno ne poznajem lično, tako da sigurno ne bih sela da popijem kafu sa njom jer se ne poznajemo, ali naravno javila bih joj se, to je moja koleginica“, istakla je mlada zvezda.

Na pitanje koje je njeno najiskrenije mišljenje o Sajsi MC, Breskvica je kratko odgovorila.

„Nadam se da joj niko nikad neće dati nulu.“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz