Pretraži

“Najlepši pogled“: Sofija Milošević otkrila detalj iz porodičnog doma, Luku Jovića u ovom izdanju do sada nismo videli! (FOTO)

News
0
Sofija Milošević i Luka Jović
Foto:Printscreen/Instagram:lukajovic

Sofija Milošević je na svom Instagram profilu objavila romantičan snimak iz svog doma, a kadar joj krasi njen partner Luka Jović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Nije tajna da Sofija i Luka uživaju u ljubavi iz koje su takođe dobili i dva sina. Iako ovaj par još uvek nije ozvaničio svoj odnos stajanjem na ludi kamen očigledno je da uživaju u ljubavi i da im ničega ne manjka.

Sofija neretko na svom Instagram profilu deli fotografije iz porodičnog doma, a često se može videti i Luka na njenim storijima.

Ovog puta Sofija ga je usnimila u kućnom izdanju dok priprema hranu u kuhinji, te time raznežila mnoge i pokazala pratiocima i tu njegovu stranu.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

“Najlepši pogled“, napisala je Sofija na snimku.

Moglo se primetiti da je Luka sve vreme nasmejan dok ga je Sofija snimala što dokazuje da on uživa dok priprema hranu za sebe i svoju partnerku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Prisetimo se, Sofija je od Luke pre nekoliko dana dobila cveće i to samo zbog toga što je uhvatila mali virus.

Koliko on brine o njoj pravi dokaz je ovaj njegov mali znak pažnje upućen njoj koji je manekenka objavila na svom Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News