Pretraži

„Sramota me da kažem da mi je nekada bio simpatija“: Fanovi poznatog glumca razočarani njegovim izgledom, negativni komentari pljušte sa svih strana (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Regina Wagner / Zuma Press / Profimedia

Poznati glumac i holivudksi zavodnik Kris Pajn našao se na meti surovih komentara svojih fanova, nakon pojavljivanja na premijeri filma „Pool Man“ u Los Anđelesu, na koji je stigao kombijem.

Slavni glumac godinama je bio magnet za žene. Jedan od najvećih zavodnika Holivuda zavodio je i ljubio mnoge lepotice poput glumice Sofije Butelo i Zoi Kravic, a poslednja devojka sa kojom je glumac bio u vezi je bila britanska glumica Anabela Voli čija se dugogodišnja veza okončala kako je i počela i trajala, daleko iza kamera.

Glumac nije bio samo magnet za poznate žene – mnogobrojne devojke širom sveta su ludele za ovim šarmatnim gospodinom, a sada se sve promenilo.

Naime, glumac kog su oduvek krasili sofisticiran ukus, pažljivo odabrani modni detalji i mankenski izgled, svojim poslednjim pojavljivanjem šokirao je fanove, a mnogi ga nisu ni prepoznali.

Foto: Todd Williamson/JanuaryImages/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je održana premijera filma „Pool Man“ u Los Anđelesu, a glumac se na ovom događaju pojavio u neprepoznatljivom izdanju. Naime, on je na premijeri debitovao sa novom dugom i neurednom plavom kosom i zapuštenom bradom, a lice nekada poznatog zavodnika odavalo je utisak starca, u šta se on i transformisao i to, kako komentraišu fanovi, „preko noći“.

Razočaranje njegovim izgledom je upotpunio njegov odabir autfita. Naime, glumac koga smo do nedavno viđali u pažljivo odbaranim odelima pojavio se u zanimljivom modnom izdanju koje su činili šorts, bela majica, košulja sa kratkim rukavima i sunčane naočare sa narandžastim staklima.

Ovakvo pojavljivanje izazvalao je razočaranje kod fanova koji ne mogu da poveruju da je to zavodnik za kojim su ludele žene.

“Bred Pit za siromašne”, “Kris Pajn u eri beskućnika”, “Kriza srednjih godina”, “Sramota me da kažem da mi je nekad bio simpatija”, bili su samo neki od komentara na račun njegovog „novog stila“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz