Pretraži

Ne prestaje sa romantičnim gestovima: Sofija Milošević jednom fotografijom otkrila sve o odnosu sa Lukom Jovićem (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja manekenka i popularna influenserka Sofija Milošević podelila je detalj iz porodičnog doma i otkrila sve o odnosu sa partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem.

Poznati par dugi niz godina uživa u ljubavi, a prema pisanju medija oni će ovog leta i zvanično stati na „ludi kamen“, te će u čak dve zemlje upriličiti grandiozne proslave.

Sofija i Luka su vereni još od 2020. godine, međutim pandemija, kao i Sofijine dve trudnoće su pomerile njihovo venčanje, ali se influenserka u poslednjih nekoliko meseci potpuno posvetila planiranju dve svadbe koje će organizovati u Srbiji i u Italiji.

Da je ljubav i dalje jaka kao prvog dana, pokazala je i Sofija svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama. Influenserka je naime zakačila virus, ali joj je boravak u krevetu olakšao budući suprug.

Ona je na Instagram storiju podelila Jovićev gest koji ju je apsolutno oborio sa nogu. Fudbaler je Sofiju iznenadio buketom cveća, a ona je razneženo napisala „Imala sam virus juče i Luka mi je kupio cveće“.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Podsetimo, pre nešto više od mesec dana, lepa manekenka je proslavila svoj 33. rođendan, a tom prilikom joj je Jović uputio reči koje su raznežile sve njihove pratioce.

On je uz njihovu zajedničku fotografiju koju je okačio otkrio da je Sofija osoba koja usrećuju njegovu dušu.

Želim srećan rođendan mojoj ljubavi koja čini moju dušu srećnom“, napisao je on tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz