Pretraži

„Sve vam je jasno“: Anna Lazarević i Janko se odlučili na veliki korak u vezi, vestima oduševili fanove (FOTO)

Influence
3
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Popularni influenserski par Anna Lazarević i Stefan Janković, poznatiji kao Janko, odlučili su se na veliki korak u svojoj vezi.

Anna i Janko su se upoznali još na samom početku njihovih karijere, a nakon dugogodišnjeg druženja, između njih je planula ljubav i par već neko vreme uživa u romansi.

Oni su najpre lepe vesti krili od svojih pratioca i dok su svi sumnjali da se između njih dvoje dešava nešto više od prijateljstva, par je ove navode demantovao. Objava da su zajedno osvanula je na njihovim društvenim mrežama posle godinu i po dana zabavljanje i oduševila fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Par je nedavno proslavio i dve godine veze romantičnom večerom, a Anna je tom prilikom podelila niz iznenađenja koje joj je Janko priredio.

Njih dvoje su se sada odlučili na sledeći, veliki korak u njihovom odnosu, a to je zajednički život. Anna je već nekoliko puta do sada spominjala kako planira preseljenje iz porodičnog doma. Ona je do sada živela sa mamom, a već neko vreme je bila u potrazi za idealnim stanom za sebe.

Kako je sama istakla jednom prilikom, mlada influenserka i njen dečko su pričali o zajedničkom životu, ali nisu bili sigurni da li će do toga doći sada, međutim čini se da su se oni ipak odlučili na ovaj korak.

Najpre je Janko podelio sliku iz njihovog novog stana, odnosno iz spavaće sobe, u kojoj se za sada nalazi samo bračni krevet i gomila njihovih kesa punih stvari.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Potom je i Anna okačila sliku iz svoje stare sobe. Ona je po svemu sudeći popakovala sve svoje stvari, a po celoj sobi se mogu videti puni džakovi. „Sve vam je jasno“, napisala je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

S obzirom na to da su više puta do sada pokazivali svoje domove i sobe, fanovi sa nestrpljenjem iščekuje useljenje popularnog para i tour njihovog novog stana.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence