Pretraži

„Nisam je zamišljala ovako“: Anna Lazarević pokazala PRVU tetovažu, neobičnim simbolom obeležila težak period kroz koji je prošla (FOTO)

Influence
2
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Popularna influenserka Anna Lazarević odlučila je težak period kroz koji je prošla ovekoveči na poseban način.

Anna je naime u decembru objavila da prolazi kroz težak životni period zbog situacije u kojoj se našla i koja ju je veoma pogodila. Ona u tom trenutku nije želela da otkriva o čemu se radi, te je pratioce i fanove zamolila za strpljenje dok se oporavlja.

S obzirom na to da su njene objave izazvale brojne reakcije i spekulacije, influenserka se oglasila i demantovala da je došlo do raskida sa Stefanom Jankovićem, popularnim jutjuberom, a potom se delimično povukla sa društvenih mreža i značajno smanjila objave i interakciju sa pratiocima.

Nedavno, gotovo dva meseca nakon priznanja da je u teškoj situaciji, Anna Lazarević je konačno odlučila da otkrije o čemu se radi i u potresnoj objavi iznela da je izgubila jednog od svojih kućnih ljubimaca, papagaja po imenu Rio.

Mlada influenserka je sada odlučila da u sećanje na svog ljubimca uradi jednu tetovažu, a između ostalog ispričala je sve o neobičnom događaju koji joj je prethodio.

„I kada si otišao, znala sam da si još uvek tu. Dva dana nakon što si me ostavio, dok sam se tuširala pojavilo mi se pero na ruci od pene za kupanje, ostala sam bez teksta, nisam prosto mogla da poverujem. Želela sam da zauvek budeš sa mnom, i ako si prerano otišao, sa mnom si zauvek. Uvek sam volela da pitam ljude koje im je značenje tetovaže, pa su mi pričali da je to vrlo intimna stvar. Sada ih razumem i volela bih da me niko nikada ne pita koje je značenje“, napisala je Anna.

Ovo je prva influenserkina tetovaža za koju ona nije očekivala da će imati ovako tužno značenje.

„Moja prva tetovaža, jako sam se radovala da je uradim samo je nažalost nisam zamišljala ovako.. srećna sam jer će ovaj znak biti zabeležen“, dodala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Anna se potom osvrnula i na kroz sve što je prošla u životu, pa otkrila da joj je ovaj događaj neočekivano teško pao.

„Nisam skidala osmeh sa lica kada sam se odlučila na ovaj korak i kada sam ga konačno uradila. Kada je otišao iz mog života stvarno ne mogu da lažem uopšte nisam bila dobro psihički. Nisam razumela kako pored svega što sam prošla u životu sam ovo podnela toliko loše. A onda mi je neko rekao i nika neću zaboraviti: Čovek ti svašta uradi u životu, ali životinja ti pruža samo iskrenu ljubav i nikad ti ništa loše ne uradi, pa ga onda pamtiš samo po dobrom.“

Foto: Instagram printcsreen/annalazarevic2

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence