Pretraži

„Trudim se svim silama da ovo prebrodim“: Ana Lazarević progovorila o borbi sa depresijom i najtežim trenucima sa kojima se suočila

Influence
2
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic2
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic2

Popularna influenserka Ana Lazarević nakon dva meseca priznala je razlog prolaska kroz težak period, pa porukom rasplakala fanove.

Pre tačno dva meseca Anine pratioce je dočekala uznemirujuća poruka, kada je otkrila da se ne oseća dobro i da joj se dogodilo nešto o čemu u tom trenutku nije želela da govori.

– Mislim da ste svi skapirali da nešto nije u redu sa mnom. I ne mogu da glumim da sam super kada sam stvarno loše, neću da se foliram zbog društvenih mreža jer ako smo zajedno od početka uz sve dobro što mi se desilo moramo da prođemo i kroz nešto loše, jako loše. Nažalost, još uvek nemam snage da vam kažem šta se desilo i moliću vas da me razumete i da me ne ispitujete dok ne budem u poziciji da vam kažem, a reći ću vam jer vi to zaslužujete i jer je on bio i deo svega ovoga – napisala je ona, pa dodala:

– Nemojte odmah praviti teorije zavere, nisam raskinula sa Stefanom kao što se pisalo. Morate da razumete da čoveka kad tad nešto obori, toliko bola u ovih par dana i zaista se izvinjavam, ali morala sam to da prebrodim sama sa sobom. Sada, na nagovor mojih najbližih, nastavljam od danas na društvenim mrežama polako, zato sam htela da vas upozorim da ne pitate gde sam bila, šta je bilo i tako dalje. Ne mogu po ceo dan ležati i plakati, moram da se izdignem iz situacije i nastavim svoj život tamo gde sam stala – istakla je influenserka, nakon čega su fanovi ostali jako zabtinuti, pitajući se o čemu je reč, a sada je ona otkrila razlog.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ana je prvo svojim fanovima priznala da se trenutno bori sa depresijom, zbog koje posećuje psihoterapeuta.

– Prošlo je skoro dva meseca. Objavila sam zašto sam se raspala u decembru. Danas neću biti aktivna, molim vas za razumevanje. Trudim se svim silama da ovo prebrodim i budem dobro (iako trenutno mislim da nikad neću) znate da ja nikad ne odustajem. Idem kod psihoterapeuta, radim na sebi i to jedini izlaz iz depresije, kao i da radite ono što volite. Ja želim i ja to mogu. Hvala svima koji su uz mene, treba mi više vremena da dođem k sebi.

Instagram printscreen/annalazarevic2

Nakon ove potresne poruke, usledio je video koji je rastužio njene fanove, a u kom je Ana objasnila da je ostala bez svog kućnog ljubimca -papagaja za kog je bila jako vezana i kog je smatrala članom porodice. Ona se potresnom porukom oprostila od njega.

– Toliko toga smo imali da proživimo zajedno. Kada si došao prvi put u moje ruke nikada nisam osetila tako nešto, toliku dozu ljubavi koju smo jedno drugome pružali. Doneo si u kuću samo radost, smeh i ljubav. Još uvek ne mogu da poverujem, niti ću ikada moći. Moje male none. Nisam ni znala da me grliš poslednji put. Zamišljala sam ovaj život sa tobom malo duže. I kada sam plakala zasmejavao si me i nisi mi dozvolio da budem tužna. Svako jutro sam jedva čekala da se probudim da budem sa tobom. Bog mi te je poslao kao moj mali Andjeo čuvar. Par dana pre nego što si otišao sam rekla sebi, hvala ti Bože što te imam i eto. Moje srce je otišlo sa tobom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Ova vest je rastužila i njene fanove koji su se preko njenih objava takođe vezali za Aninog ljubimca, pa se sada ispod klipa može pronaći gomila poruka podrške Ani.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence