Pretraži

Spremni za veliki korak?! Nakon jednog poteza svi se pitaju da li Ana Lazarević i Janko planiraju venčanje!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
ana lazarevic janko
Foto: Instagram printscreen/analazarevic2

Jedan od najpoznatijih parova na influens sceni, Stefan Janković, poznatiji kao Janko i Ana Lazarević, nedavno su započeli zajednički život, a nakon jednog Aninog koraka svi su ubeđeni da je par spreman za naredni veliki korak u vezi.

Ana i Janko su u januaru ove godine proslavili dve godine srećne veze. Njihovo druženje počelo je mnogo pre njihovog ljubavnog odnosa, još od kada su počeli da snimaju za Jutjub. Ipak, iako su dugo bili veoma bliski i fanovi su pretpostavljali da su u vezi, oni su vešto krili to više od godinu dana. Upravo zbog toga, njihovi pratioci i sada se pitaju da li par i ovog puta krije srećne vesti.

Naime, ovaj par je nedavno započeo zajednički život kada su se uselili u novi stan, a fanovima su se odmah pohvalili na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

I dok fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da vide njihov novi dom, Ana je napravila još jedan korak zbog kog su njihovi fanovi počeli da se pitaju da li se to ona sprema za venčanje.

Naime, ova dvavdesetdvogodišnja influesnerka se pre nekoliko dana kristila u manastiru Ostrog. Ona je dala objašnjenje zašto se tek sada odlučila na ovaj korak s obzirom da je najčešća praksa da se deca krštavaju do godinu dana nakon rođenja.

 

@annalazarevic02.03.2024. Moje Krštenje 🤍🙏🏻♬ VLOG Dramatic Calming BGM(1390605) – SKUNK

– Moja mama je želela da pamtim ovaj trenutak zauvek i zato me nije krstila kada sam bila mala, takođe svi znate da smo dugo živeli u Francuskoj. Da, postoje takvi slučajevi i evo upravo sam taj. Nikada nije kasno. Sada mi se pružiila prilika da odem do Manastira Ostrog i da se upravo tu krstim, a ovaj dan ću svakako zauvek pamtiti. Kada budem imala svoje dete, da li ću imati isti način razmišljanja kao moji roditelji ili ne to je već na meni – objasnila je ona.

Ipak, čini se da ovo objašnjenje nije zadovoljilo fanove koji su odmah počeli da se pitaju da li je razlog njenog krštenja ipak priprema za venčanje, a da li par zaista ima u planu da napravi sledeći veliki korak u vezi – ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence