Pretraži

Romantično iznenađenje: Anna Lazarević i Janko proslavili godišnjicu, influenserka podelila detalje intimne proslave (FOTO)

Influence
2
anna lazarević janko
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Anna Lazarević pohvalila se svojim pratiocima na društvenim mrežama romantičnim poklonom koji je dobila posebnim povodom.

Popularni influenserki par Janko i Anna Lazarević juče su obeležili dve godine njihove ljubavi. Iako je njihova veza postala javna pre samo pola godine, fanovi su duži vremenski period sumnjali da se između njih dešava nešto više od prijateljstva koje su pokazivali na svojim društvenim mrežama.

Nakon brojnih spekulacija, par je prošlog leta priznao svoju vezu i tom prilikom otkrio da uživaju u ljubavi već godinu i po dana.

Juče su Janko i Anna obeležili svoju godišnjicu i tom prilikom je jutjuber uputio javnu poruku svojoj devojci koja ja raznežila njihove fanove.

On je Anni čestitao godišnjicu uz zajedničku i romantičnu poruku, a potom je i influenserka pokazala kako uživaju u mirnoj večeri u njenom stanu.

Popularni par je nedavno prošao kroz neke privatne probleme, najpre Anna koja je u decembru otkrila da joj se nešto strašno desilo, ali da će pričati o tome kada bude spremna, a potom i Janko, koji je pre samo nekoliko dana najavio kratku pauzu zbog privatnih problema.

S obzirom na to oni su ovaj datum obeležili intimno, a sada je mlada influenserka pokazala na koji način ju je dečko sve iznenadio. Ona je najpre uslikala veliki buket crvenih ruža koje je dobila od Janka, uz dva kinder jajeta i ukras u cveću na kom je pisalo „Najboljoj devojci“.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Zatim smo imali priliku da vidimo i poklon koji je jutjuber izabrao svojo devojci, a radi se o tri zlatna priveska u vidu pera, katanaca i mačke, koji za njih sigurno imaju posebno značenje.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence