Pretraži

“Čuo je za razliku u godinama i njegove pesme i – nije mu se svidelo!“ Teodora Popovska otkrila kako je njen otac reagovao na njenu vezu sa Reljom Torinom (VIDEO)

News
1
Foto: IDJTV

Mlada pevačiča u usponu, Teodora Popovska svakodnevno svojim objavama privlači dosta pažnje, a tokom gostovanja u emisiji One On One na IDJTV otkrila je do sada nepoznate detalje o sebi.

Mlada pevačica i tiktokerka Teodora je vrlo aktivna na svojim društevnim mrežama i zbog toga je mnogi pratioci obožavaju.

Ona je pre muzičke karijere redovno objavljivala na svom Tiktok tok nalogu razne video snimke u kojima je pokazivala da je veliki zaljubljenik u šminku i negu kose, kojoj posvećuje veliku pažnju.

Kako je i sama najavila, u februaru će njena i Reljina nova zajednička pesma pod nazivom “Pola pola“ ugledati svetlost dana.

Foto: IDJTV

Pored svojih zanimljivih Tiktok videa, Teodora je bila u centru pažnje zbog veze sa par godina starijim Reljom Torinom, a sada je tokom gostovanja u emisiji One on one na IDJTV otkrila kako je njen otac reagovao na njihovu vezu.

-Tata je bio malo skeptičan, čuo je razliku u godinama, čuo je Reljine pesme pre nego što smo se smuvali i nije mu se svidelo. Danas kad se Relja i ja nešto posvađamo ili pokačimo, tata me zove i kao “Odmah da si oprostila Relji, odmah da si se pomirila sa Reljom, Relja je mnogo dobar dečko nemoj da ga maltretiraš, ista si kao tvoja mama“, tako da mama i tata sad više vole Relju nego mene – ispričala je Teodora u emisiji One on One na IDJTV.

Iako neki misle da je njen i Reljin odnos savršen, Teodora je otkrila da je u jednom periodu on bio na njenoj blok listi i to čak 6 meseci, ali po svemu sudeći ljubav je pobedila i ovaj mladi par sada uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

Teodora očigledno nema problem da bude iskrena, pa je priznala da je jedno vreme želela da uradi i etstetski zahvat, ali je sada ipak odlučila da ništa neće menjati na sebi.

-Rekla sam da sam ranije razmišljala da idem na opearciju smanjivanja grudi  zato što su mi smetale iz više razloga, međutim sam se u međuvremenu preodmislila. Zato što zaista ne bih ništa menjala na sebi, kao ni to i onda se dosta ljudi hvata za tu moju izjavu , iako nisu gledali do kraja gde sam rekla  da je to bilo ranije i da to više ne želim – priznala je Teodora.

Njeno gostovanje u emisiji One on One možete pogledati ovde:

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News