Pretraži

O netrpeljivosti među njima dugo se spekulisalo: Fotke Viktorije Bekam i njene snaje obišle SVET, ovaj potez otkrio je istinu o njihovom odnosu (FOTO)

News
0
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na internetu je osvanula Viktorijina fotografija sa suprugom njenog sina zbog čega je uzburkala društvene mreže, a komentari o njihovom pomirenju se samo nižu.

Pre dve godine, najstariji sin porodice Bekam, Bruklin Bekam, oženio se glumicom Nikolom Pelc, a javnost je tada pomno pratila njihovo glamurozno venčanje.

Međutim, više puta se spekulisalo o napetosti između svekrve, Viktorije Bekam, i njene snaje. Početak navodnih trzavica bio je zbog toga što Viktorija sa svojim timom nije uspela da završi venčanicu na vreme. Takođe su kružile priče da Nikola pokušava da odvoji sina od porodice. Međutim, sada je očigledno da su nesuglasice prevaziđene.

Na premijeri filma „Lola“, pojavili su se i Bekamovi na čelu sa Viktorijom, kako bi pružili podršku mladoj Nikol Pelc.

Osvanule su slike snaje i svekrve kako poziraju pred paparacima. Dok je Viktorija bila obučena u crno od glave do pete, Nikola se odlučila za belu boju.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nikol je na sebi imala elegantne plitke bele pantalone, a to je ukombinovala sa takođe belim korsetom. Frizura je bila jednostavna, te je izbor pao na visoki rep, a šminka je bila nežna sa upadljivim karminom. Očigledno da je Nikol bila inspirisana Mob wife estetikom.

Dok je Nikol bila u beloj kombinaciji, Viktorija se odlučila na skroz crnu odevnu kombinaciju, pa je na sebi imala crni sako i pantalone, a na sve to je dodala i crne salonke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News