Pretraži

„Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome“: Matea Milosavljević progovorila o dugogodišnjoj borbi sa bolešću, pa otkrila kako je prevazišla sve

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:mateus31

Glumica Matea Milosavljević svoj privatan život krije daleko od očiju javnosti, a sada je otkrila u jednom podkastu sa kojim se zdravstvenim problemom susrela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

Svojim glumačkim umećem zapala je mnogima za oko, što govori činjenica da je jedna od naših praćenijih glumica na Instagramu.

Sa svojim pratiocima uglavnom ddeli fotografije sa raznih događaja za koje je angažovana, ali ni fotografije sa snimanja ne izostaju. O njenom privatnom životu se malo zna, a za podkast “528fm“ je otkrila da se borila sa bulimijom i podelila svoje iskustvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

„Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome, ali mislim da je važno, to je bulimija. Ja sam se godinama borila sa tom psihičkom bolešću, skoro su mi rekli da je to psihička porodična bolest. Mislim da iako se podigla svest o mentalnom zdravlju malo se priča o anoreksiji i bulimiji, a one su jako važne, jer mogu da imaju smrtni ishod. Za mene dok ne pokažem to neko svoje depresivno stanje niko ne bi rekao da sam depresivna, jer ja kad izađem na ulicu, ja sam nasmejana. Sve moje boljke ostaju kod kuće ili na psihoterapiji. Niko nije dužan da trpi moja stanja, a mislim da je lepo videti srećne ljude“, ispričala je Matea.

Kako ona i sama kaže, kada je uvidela da ima problem odlučila je da potraži stručnu pomoć ne bi li to rešila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

„Sećam se da sam otišla kod psihijatra, on je imao neko ogledalo i kaže: „Ajde, stani sad ispred ogledala“, ja sam stala, on mi je rekao da stavim ruke na kukove i gledaj se na ogledalo i samo ruke povuci ravno prema ogledalu da vidiš kolika si. E, sad osobe koje pate od bulimije u tom trenutku, moje ruke su išle šire od kukova, to je tad ta tvoja percepcija sebe. Uopšte ne vidiš sebe onakvog kakav jesi. Meni je ta vežba stvarno bila, kad sad videla svoje ruke, onda sam shvatila da treba da radim na tome“, rekla je glumica za podkast „528fm“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News