Pretraži

„Oseća se razlika u godinama“: Relja Torinno otkrio detalje veze sa Teodorom Popovskom, pa priznao sve o zajedničkom životu (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Tekstopisac, izvođač i jedan od osnivača Generacije Zed, Relja Torinno, progovorio je o svojoj vezi sa dugogodišnjom devojkom, popularnom tiktokerkom i pevačicom Teodorom Popovskom.

Popularni par je svoju vezu obelodanio javnosti krajem juna 2022. godine i to na Teodorin rođendan kada su brojni prijatelji, ali i oni sami na društvenim mrežama podelili snimak njihovog poljupca.

Teodora i Relja su više puta bili predmet komentara zbog sedmogodišnje razlike u godinama, međutim njihova ljubav je odolela svim preprekama, a oni su pre izvesnog vremena započeli i zajedničku muzičku karijeru.

Relja se već godinama bavi muzikom, komponovanjem i napisao je neke od najvećih hitova za članove Generacije Zed. Nakon svojih solo pesama i ulaska u vezu sa Teodorom, oni su postali dvojac, te imaju već tri pesme koje broje milionske preglede i uživaju veliku popularnost.

Relja Torinno se sada našao kao gost u najnovijem izdanju One On One, u kom je odgovarao na najzanimljivija pitanja pratioca sa društvenih mreža, a na samom početku je otkrio da li mu je ikada smetala razlika u godinama između njega i Teodore.

„Pa nikad mi nije kao nešto drastično smetala, da imam neki problem sa tim, ali osećala se nekad. Mislim, oseti se i dalje ponekad, ali nije to ništa strašno. Prošao sam i ja sve to i onda je kontam i razumem je, tako da mi je to totalno normalna stvar, nije kao neki problem“, rekao je on.

Par već neko vreme i živi zajedno, a sada je mladi izvođač otkrio i kako funkcioniše njihov zajednički život.

„Sa devojkom poput Teodore živeti je fantastično. Nema nekih problema, tako da je sve super, mislio sam kada smo ušli u taj zajednički život da će sve da bude komplikovanije, ali stvarno je super i stvarno nema nekih problema. Čak mi je lakše i mnogo lepše nego kad sam živeo sam. I nema devojke poput Teodore, Teodora je jedna jedina“, rekao je Relja kroz osmeh.

Šta to nismo znali o njemu, kakve planove imaju za karijeru, ali i šta je to što ga nervira kod Teodore, možete pogledati u najnovijem izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz