Pretraži

Bikovićeva verenica se oglasila povodom slučaja „White lotus“: Evo šta je Ivana poručila nakon neočekivane odluke HBO (FOTO)

Showbiz
0
miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

Na vest da Miloš Biković ipak neće glumiti u seriji “The White Lotus“ niko nije ostao imun, pa se tim povodom oglasila čak i njegova verenica Ivana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Sve je obradovala vest da će se Miloš naći u trećoj sezoni ove poznate serije, ali uzbuđenje zbog ovih vesti bilo je kratkog daha. HBO produkcija je, naime, odlučila da zameni Miloša Bikovića, a na ovaj neočekivan i prema mišljenju mnogih izuzetno nepravedan potez, niko nije ostao imun, pa se ovim povodom sada oglasila i Miloševa verenica koja je nedavno na svet donela njihovo prvo dete.

Foto:Printscreen/Instagram:ivanamalic_

– Čini se da se američke kompanije plaše da stanu iza svojih odluka. Žao mi je zbog vas HBO – napisala je Ivana na svom Instagram storiju.

Nakon njenog oglašavanja i Miloš je ubrzo objavio saopštenje na svom Instagram profilu i tako stavio tačku na dalja nagađanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Ni korisnici nekdašnje društvene mreže “Tviter“, a sada “X“ nisu mogli, a da ne prokomentarišu potez HBO-a.

Ono što je oduševilo mnoge to je da će Miloš Biković dobiti celokupni honorar za seriju “The White Lotus“ iako se neće pojaviti u njoj, a on je odlučio da će ceo honorar dati u humanitarne svrhe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

„Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu“, istakao je Biković, a prenosi Mondo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz